Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928025





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang te Antwerpen : Stadsfeestzaal weer te klein.
02 oktober 2006
Meer dan 2000 enthousiaste aanwezigen zongen uitbundig de "Vlaamse Leeuw".

Bezoekers website MM : 143.350
Betekom / Antwerpen 01 oktober 2006
Niettegenstaande de zeer moeilijke bereikbaarheid, was er toch weer een massa volk naar de stadsfeestzaal van Antwerpen afgezakt, het anti Vlaams Belang concert wat verder op de gedempte Zuiderdokken, heeft de pret op het Nationaal Verkiezingscongres van het Vlaams Belang niet kunnen dempen, de Stadsfeestzaal zat vol en vol is vol.


Een nokvolle Stadsfeestzaal voor het verkiezingscongres van
het Vlaams Belang.


Speerpuntenprogramma.
Onder zeer matige persbelangstelling stelden Gerolf Annemans, Marie-Rose Morel, FRanck Vanhecke en Filip Dewinter het speerpuntenprogramma van het Vlaams Belang voor 8 oktober voor, weer geen VTM gezien, wel de NOS ?.
Kiezen voor de ?V? van Vlaams Belang betekent kiezen voor Vlaanderen, Vreemdelingenstop,Veiligheid  het werd allemaal in een vijf bladzijden tellend document uiteengezet.
Frank Vanhecke mag dan ook al aannemen dat de aanwezigen van de pers even goed, zoniet beter kunnen lezen dan hijzelf, maar alles bij mekaar krijgt de pers daar toch 17 bladzijden tekst te verwerken en dat in amper een half uur !
VRT.
Verschillende aanwezigen mopperden dat de Vlaams Belang top de VRT op deze bijeenkomst toeliet, we legden hen uit dat het Vlaams Belang niet anders kan, hoe klein de bijdrage van de VRT op hun nieuws ook moge zijn, het is beter dan niets, zoals VTM die daardoor systematisch het Vlaams Belang boycot. Bovendien staat de persvrijheid hoog in het Vlaams Belang vaandel, alleen al daarom kunnen ze de VRT  niet weren, toch hebben ze gelijk de VRT is de grootse propagandazender van de socialisten.
Zorro.
Filip Dewinter trok in zijn uiteenzetting een parallel met de legendarische ?Zorro?, "de tegenstanders hebben al schrik van onze schaduw alleen", verder deed DEWINTER nog enkele scherpe uithalen die in de zaal diverse keren op een luid applaus werden onthaald.
Vlaanderen.

Zowel aan de redactie van de VPRO vorige zondag 24 november te Amsterdam, als aan de aanwezige NOS ploeg heeft Morsum Magnificat duidelijk gesteld en uiteengezet waarom het Belgi? van vandaag, door de kromme verhoudingen tussen Vlaanderen en Walloni?, niet langer in stand kan blijven.
Het is onaanvaardbaar dat de Walen (die in de minderheid zijn) de toon blijven aangeven en Vlaanderen daardoor het kind van de rekening is.  Walen profiteren financieel van de Vlamingen, Walen zien het wel zitten dat ze de miljarden van de Vlamingen z?maar cadeau krijgen en als een vaste post in hun kassa kunnen blijven noteren.
Om aan de macht te kunnen blijven plooien de Vlaamse politici voor de Walen, daarbij speelt vooral de PS een sleutelrol, het zijn vooral de socialisten die de Vlaamse miljarden misbruiken om hun achterban te financieren met Vlaams geld, daar moet een einde aan komen, m?t of zonder het Vlaams Belang waarvan we niet weten hoe zij zich zullen gedragen ingeval ze echt verantwoordelijkheid zullen moeten nemen.  

Laatste update ( 03 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.