Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926473





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Radioactieve opvanger op paal aan E40 heeft wel degelijk een eigenaar.
27 september 2010
Overheid kan de eigenaar van illegaal radioactief toestel niet vinden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 762.900
Genk / Brussel 27 september 2010.

--- Wijziging 08:45 28/9/10.


OOK DE POLITIE WERD OPGELICHT! 

Het is ongelooflijk, dat er vandaag aan de E40 vlak voor de tunnel richting A.Reyerslaan boven op een verlichtingspaal nog steeds een illegale radioactieve opvanger prijkt, het wordt nog straffer als we quasi zeker achterhalen dat het Ministerie van Openbare Werken -B.E.E.- dat toestel daar ten behoeve van de toenmalige Rijkswacht samen met de antennes en draagsteunen heeft laten plaatsen, kapitein H. en adjudant B, alias adjudant CBT van de toenmalige Hogere Directie Logistiek van de Rijskwacht zouden daarover meer moeten weten.

Hoezo de eigenaar is niet te vinden?
Volgens sommige betrouwbare bronnen zou dat gevaarlijk tuig nog niet verwijderd zijn omdat de overheid
-FANC- de eigenaar niet zou kunnen traceren. Op vrijdag 24 september zet deze redactie zich aan het werk, het was toen 11 uur in de voormiddag, het duurde niet langer dan vier uur om te achterhalen dat het Brussels Gewest de eigenaar van de bewuste verlichtingspaal is en dat de diensten aan de Vooruitgangstraat, 80 te 1030 Brussel zijn gevestigd, we hebben zelfs al de GSM nummers van twee medewerkers van die dienst.

ARBIS.
We weten ook dat een firma uit Groot Bijgaarden in opdracht van het Brussels gewest, het onderhoud van die
bepaalde verlichtingsmast uitvoert, de firma is nu ook op de hoogte van het feit dat zij dat risico in hun risicoanalyses moet opnemen. Het toezicht op de uitvoering van art. 64 van het ARBIS behoort tot het Federaal Agentschap Nucleaire Controle die nu waarschijnlijk, door regelmatige bezoeken aan Morsum Magnificat, óók weten waar ze terecht kunnen.

Federale Gerechtelijke Politie.
Bij de betreffende dienst onderhoud van het Brussels gewest van die palen, verwijst Mark B. naar de FGP die
eigenaar zou zijn van de antennes én de Helita A Pastilles, we laten de verdere zoektocht over aan de FGP-DGJ, die kunnen nu bij hun collega's gaan aankloppen.  Het is wel frappant dat Morsum Magnificat binnen enkele uren de eigenaar weet te traceren terwijl het FANC, met al haar politionele bevoegdheden, daarin niet slaagde.

Hier de gegevens J1009475

Eén passage uit de referentielijst van de firma
Horemans Souply, Rue Carlo Bastin, 21 te Marchienne Au-Pont




Geen Belgenmop.
Vijftig radioactieve tuigen alleen al van het merk Horemans Souply werden op antennemasten van de "Gendarmerie" geplaatst ze zijn blijkbaar nooit
teruggevonden -sic-. Deze op de paal aan de E40 is van het Franse merk Helita, type A Pastilles, ondermeer ingevoerd -en geplaatst- door de firma Heleblitz, nu één van de vergunde bedrijven om ze te verwijderen ! Eerst ongestraft illegaal radioactief materiaal plaatsen en dan van het FANC een vergunning bekomen om ze legaal te verwijderen. In casu wordt de FGP met dit probleem geconfronteerd, de politie werd dus óók opgelicht ², dit is geen Belgenmop maar de realiteit.

² Iets dat men verkoopt en daaraan een waarde geeft die niet wetenschappelijk bewezen is, in casu de beschermende radius tegen bliksem, is oplichting. De ambtenaren die de illegale plaatsing tijdens hun functie bij de DBIS en later het FANC gedurende jaren hebben toegelaten zouden moeten gestraft worden, één ervan -L. Baekelandt- is vandaag bij het FANC nog altijd in functie. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 september 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.