Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928025





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Buroprint Tuerlinckx Aarschot : Komt het Gevaar van boven ?
01 oktober 2006

Onstabiele puntgevel een gevaar voor passanten, personen en goederen.


Betekom / Aarschot 01 oktober 2006
Het werd ons door JOS TUERLINCKX niet in dank afgenomen dat we onveilige toestanden die zich in zijn bedrijf voordoen hebben aangekaart, hij bedreigde zijn verkoopsterke met ontslag omdat deze (volgens Jos) informatie aan deze redactie zou hebben gegeven.
Ondertussen heeft Morsum Magnificat 121 op dat vlak een tipje van de sluier opgelicht, ondertussen blijkt dat Jos door zijn verkoopster de les wordt gelezen en dat niet ?hij? , maar ?zij? baas speelt !

Stabiliteit.
Maar deze redactie heeft haar hoofddoel; het met de voeten treden van de veiligheid aan te kaarten en daarbij maken we geen onderscheid tussen personen of bedrijven.
Feit is dat de punt van de gevel van het huis dat ofwel nog van JOS TRUERLINCKX is, ofwel van zijn echtgenote (of indien de echtscheiding ondertussen al zou uitgesproken zijn ex echtgenote) een gevaar betekent.
De punt van de gevel is in ieder geval gevaarlijk onstabiel, ??n en ander is vervat in de NBN B03-002-1 en 2 (Werking van de wind op de bouwconstructies), op de foto is duidelijk te zien, dat de schuine versteviger die de  stabiliteit tegen kantelen moet verzekeren los staat, de gevel kan bij de ??rste windstoot omvallen met alle mogelijke gevolgen van dien.




De schuine versteviger  van de
boventste puntgevel is los,
de stabiliteit is niet meer gewaarborgd



Wie is de eigenaar.

Wanneer we JOS TUERLINCKX op 30 september opbellen zegt hij van niets te weten, nog een prettige dag en de hoorn gaat op de telefoon, bij Francine (zijn vrouw of ex) krijgen we de dochter aan de telefoon die zegt : ?Zoek het maar uit?
Op een vraag die aan JOS een poosje geleden door iemand werd gesteld hoe het komt dat die woning maar leeg blijft staan, moet JOS toen gezegd hebben;?Het kan mij niet schelen, het huis is toch van haar?.
Anderzijds blijkt het dat JOS TUERLINCKX onlangs een gepeperde rekening voor waterverbruik van dat pand moet ontvangen hebben, hij moet woest geweest zijn zei onze informant ? aan wie het huis toebehoort is in feite onze zaak niet, de Stad Aarschot moet de nodige stappen ondernemen om de veiligheid van de voetgangers hier te waarborgen, daar zullen ze wel kunnen uitzoeken wie de eigenaar is zeker ?
Laatste update ( 02 oktober 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.