Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926473





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vroenhoven : Zwaar verkeersongeval eist één slachtoffer en drie zwaar gewonden.
24 september 2010
Nieuwe Toyota Hybridewagen rijdt op recht stuk frontaal op een boom.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 762.300
Genk / Vroenhoven 24 september 2010

Vanavond, iets na zes uur, is op de Maastrichtersteenweg te Vroenhoven, rijdende richting Maastricht een auto van de rijbaan afgeweken en frontaal op een boom gereden. De auto werd bestuurd door een 76 jarige man, de bestuurder is plots van zijn rijvak afgeweken en aan de overkant van de steenweg zonder remsporen, frontaal op een boom gereden.

Jonge vrouw overleden.
In de auto hadden buiten de bejaarde bestuurder, nog drie personen plaatsgenomen, een jongen van 17 en 9 en hun moeder van 38 jaar, deze laatste had plaats genomen op de achterbank en droeg geen gordel, zij werd zwaar gewond en overleed na bevrijding uit het voertuig. De overige drie inzittenden werden zeer zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder zou een bekend iemand zijn en in Ter Hagen -Tongeren- wonen, hij reed in een splinternieuwe Toyota Hybride met een Nederlandse nummerplaat. 

Nieuwe Toyota Hybride werd totaal vernield.



Een 38 jarige vrouw die zonder gordel op de achterbank had plaats genomen
overleefde de aanrijding niet, haar 9 jarig zoontje werd eveneens zwaar gewond.

Ongepast.
Toen de echtgenoot en de moeder van het slachtoffer op de plaats van het ongeval verschenen, werden ze door een journalist op de hoogte gebracht van de dood van de jonge vrouw, uiteraard is het niet de taak van een journalist om dergelijke mededelingen aan de nabestaanden te doen, er waren nochtans genoeg hulpdiensten ter plaatse om die taak op zich te nemen, ondermeer een ziekenwagen, politie en brandweer. De begrafenisondernemer had even voordien ook al één en ander, tot ongenoegen van een brandweerman, aan de journalisten uitgelegd.

Perslekken.
Als het niet over lekkende ASTRID pagercommunicatie gaat, die zelfs "online" op het internet staat, hebben "sommigen" van de pers altijd hun bronnen, de brandweer wil maar niet begrijpen dat de lekken naar de pers maar al te vaak uit eigen kringen komen die daarvoor zelfs op één of andere manier betaald worden, ondermeer gratis abonnementen op de gazetten. Sommige fotografen worden óók getipt omdat politie of brandweer dan -zogezegd- gratis foto's krijgen-sic-.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 25 september 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.