Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926474





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Turkse afrekening a la Meulebeke zou ook in Genk kunnen gebeuren.
20 september 2010
Vrouw die gestalkt wordt krijgt geen gehoor bij de politie.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 761.100
Genk / Meulebeke 20 september 2010

Wat in Meulebeke gebeurde zou zich in Genk ook kunnen voordoen, daar wordt een Turkse vrouw al maanden door een Turk lastig gevallen en onder voorwaarden bedreigd, drie klachten die daarvoor bij de politie werden geplaatst hadden geen enkel resultaat, toen het bij haar stalker uitlekte dat er klacht werd neergelegd, diende de Turkse, onder nog meer  bedreigingen, de klacht in te trekken.

Als ge hem ziet, bel ons dan.
De stalker dwingt de Turkse op regelmatige basis tot geheime afspraakjes, anders zal hij "boel" maken op het adres waar ze werkt, of haar belasteren bij haar ouders. De “gedwongen onderonsjes” vinden o.m. plaats in de ongure en onveilige omgeving van de vzw De Kring-Waterschei, ondermeer daar werd er tegen de Turkse -zijn gewezen  vriendin- , fysiek en verbaal geweld gebruikt. Tegen de vrouw die zich ging beklagen zei de  politie van Genk : "als ge hem ziet, bel ons dan", maar ondertussen werd, volgens onze bron, de Turk waartegen klacht werd ingediend, nooit door de politie aan de tand gevoeld.

Onprofessionele Politie vergeet.
Bij de klachten maakte de Turkse de Genkse politie duidelijk dat in geen geval haar ouders van de bedreigingen op de hoogte mochten gebracht worden, zo ja zou dat aanleiding kunnen geven tot een afrekening, ergo, zou het leven van de stalker wel eens in gevaar kunnen komen, daarom gaf ze uitdrukkelijk te kennen haar via GSM of via haar werk te contacteren. Twee dagen later bood de  politie van Genk zich aan bij haar ouders om te vragen of ze op de hoogte waren van de situatie!! De Turkse was woest, de inspecteur die het PV had opgesteld en op de hoogte was van het verzoek, zou aan zijn collega's "vergeten" hebben de belangrijke boodschap mede te delen. Ondertussen gingen de stalking en de bedreigingen onverminderd verder, de Turkse was ten einde raad en wist niet waar ze met haar probleem nog terecht kon, ondertussen ligt ook dat dossier bij het Comité P.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck  ©

Laatste update ( 20 september 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.