Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926476





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Zonhoven : Weer een zwaar verkeersongeval op de N74.
17 september 2010
Kleine personenwagen komt onder vrachtwagen terecht.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 760.500
Genk / Zonhoven 17 september 2010.

--- wijziiging 09:10 18/9/10

Het is amper een week geleden dat op de N74 ter hoogte van het uitrittencomplex aan de N74 een Lexus crashte tegen een paal van de seininrichting, het slippartij koste het leven aan een twintiger die in het wrak van de Lexus zat geklemd, vandaag is het op diezelfde N74 een paar honderd meter verder richting Hasselt alweer raak, nu kwam een kleine personenauto die voor het rood licht stond te wachten onder een vrachtwagen terecht, een 53 jarige vrouw uit Sint Truiden werd verpletterd en overleed ter plaatse.

Het was een ware ravage.


De bus van De Lijn werd langs alle kanten -vóór, achter, opzij- zwaar beschadigd, er waren in totaal 9 auto's bij het ongeval betrokken.


Dit is een deel van de personenauto.


De kleine personenauto is onder de vrachtwagen terecht gekomen, 53 jarige dame overleed ter plaatse.

Kettingbotsing.
Enkele wagens, waaronder een militair minibusje stonden rond kwart voor drie voor het verkeerslicht aan het kruispunt van de N74 en de Engstegenseweg te  wachten voor het rode licht, een vrachtwagen moet om één of andere reden, noch de wagens, noch het  verkeerslicht gezien hebben. De vrachtwagen verpletterde een kleine personenwagen, ook een autobus van de lijn die op weg was om reizigers op te pikken, werd aangereden en zwaarbeschadigd, er was aan de motor een begin van brand, ook diverse andere auto's -in totaal 9-, werden beschadigd. Buiten de vijftigjarige dame die door de vrachtwagen werd verpletterd vielen nog twee zwaargewonden, waaronder ook de bestuurder van de vrachtwagen, enkele bestuurders die betrokken waren, maar niet gekwetst, stonden op de plaats van het gebeuren hun verhaal aan de pers te vertellen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 18 september 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.