Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935181





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD vraagt bindend referendum over toekomst van België
06 september 2010
Bemiddelingsopdracht van het olijke duo Bollie en Billie slechts stervensbegeleiding

Paginabezoekers Morsum Magnificat : 757.1300
Brussel / Genk 06 september 2010

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen mbt de regeringsonderhandelingen bereikt ons onderstaand enigszins ludiek persbericht van LDD

Voor LDD is de preformatie in de palliatieve zorgen beland. Alleen de koning weigert uit lijfsbehoud de stekker uit het beademingstoestel te trekken. De bemiddelingsopdracht van het olijke duo Bollie en Billie, de conciërges van de Kamer en Senaat, heeft enkel tot doel stervensbegeleiding te rekken op een kerkhof van wantrouwen en valse beloftes. De onderhandelaars kunnen niet, willen niet of durven niet. Hun retoriek is enkel nog gericht op het verdoezelen van hun eigen falen. Het einddoel van de N-VA is een onafhankelijke Vlaamse staat. Art 1.1 van hun statuten luidt: “In haar streven naar een beter bestuur en meer democratie kiest N-VA logischerwijs voor de onafhankelijke republiek Vlaanderen.”

Verlatingsangst overwonnen.
Jean-Marie Dedecker, Kamerlid LDD: “Om het Vlaamse kind te baren zal het water moeten gebroken worden. Bart De Wever krijgt blijkbaar meer en meer last van koudwatervrees. Een maagd heeft echter zelden een kind op de wereld gezet, een uitzonderling 2000 jaar geleden niet te na gesproken. Nu enkele PS-coryfeeën, zoals Onkelinx, Moureaux en Demotte hun verlatingsangst overwonnen hebben en zelf het idee opperen van een splitsingsscenario is het tijd de bevolking te bevragen. Niet via verkiezingen, die alleen alibi’s opleveren voor niet-werkzame coalities, maar met een referendum.”

Vechtscheiding of propere verdeling?
Met een bindende volksraadpleging wil LDD rechtstreeks aan de burger vragen welke toekomst hij of zij verkiest voor dit land.

Jean-Marie Dedecker:
Wil de bevolking een einde maken aan het communautaire verstandshuwelijk tussen Vlaanderen en Wallonië, dat verwaterd is tot een scheiding van tafel en bed in een sfeer van culturele en economische minachting?
Willen de mensen overgaan tot een definitieve boedelscheiding?
Geen vechtscheiding maar een propere verdeling van tafel en bed?
Laat het ons rechtstreeks aan de burger vragen. Onze leiders, die op 13 juni nochtans het vertrouwen kregen van de kiezer, zijn immers de lijders geworden van hun eigen gedachtegoed. Het directe oordeel van de bevolking is de enige rechtvaardige uitkomst. 11 november lijkt mij een perfecte datum om de bevolking te bevragen. Het is de dag van “The Last Post”, en van het einde van een even zinloze oorlog.

Bron : LDD

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds ©

 


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.