Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926479





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Instituut Volksgezondheid legt klacht neer tegen Fernand Haesbrouck-Update1
21 augustus 2010
Mensen die in het algemeen belang de nek uitsteken zijn vaak zelf de dupe.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 752.800
Genk / Ieper 19 augustus 2010.


--- Update 1 17:20 23/8/10
Lees hier nóg meer over de denkpistes van Fernand Haesbrouck
http://www.adhdfraude.net/pdf/NB232.pdf
--- einde update 1

Al jaren voert Fernand Haesbrouck, apotheker verbonden aan een Psychiatrisch Centrum in de buurt van Brugge, een verbeten strijd tegen het ongebreideld voorschrijven van medicatie tegen ondermeer ADHD, vooral Relatine en andere, "het zijn drugs" zegt Haesbrouck die in Nederland, ondermeer rond de Strattera geheimen, meer succes boekte dan in België.

Klacht van het Wetenschappelijk Instituut Volksgezondheid -WIV-.
Fernand Haesbrouck gebruikt in zijn teksten richting farma industrie regelmatig krachttermen, zoals "schuldig verzuim" en "onschuldig frauderen", uiteraard is deze machtige industrie daar niet gelukkig mee, maar nu krijgt Haesbrouck het aan de stok met het W.I.V. 
Een bericht op zijn website en in nieuwsbrief n°228 van 9 augustus 2010 waarin de inhoud van een vertrouwelijke e-mail van het WIV wordt gepubliceerd -die Fernand via zijn werkgever in bezit kreeg -, levert hem een klacht op bij de politie die door Nathalie D. van het WIV werd geplaatst, ondermeer wegens schending van de privacy, dat omdat Fernand Haesbrouck het e-mail adres van de dame had gepubliceerd. Dit laatste zal klaagster niet hard kunnen maken, de dame haar e-mail adres is immers op het internet reeds bekend
http://www.hepatitisc.be/bijlagen/a3.pdf

Een soort "Operatie Kelk" van het WIV ?
Waarschuwing Volksgezondheid mocht niet openbaar gemaakt.


Met de bewuste e-mail waarschuwde het WIV van 8 juli 2010 voor een hooggedoseerde MDMA, Fernand Haesbrouck schreef daarover in het kader van het algemeen belang op 9 juli 2010 ondermeer het volgende : "... Op 5 juli werden we² door het NICC, op de hoogte gebracht van de aanwezigheid van hooggedoseerde MDMA in capsules van 183mg, die wit MDMA-poeder van 98% bevatten, etc .... ".
De informatie die werd verspreid zou in eerste instantie bedoeld zijn voor degenen die om professionele redenen in contact komen met drugs of druggebruikers, maar de nota zou niet in de pers hebben mogen uitlekken, dat is wat Fernand wél deed, iets  wat volgens deze redactie in het kader van het algemeen belang en de volksgezondheid wél mag. Wat Fernand beter niet had gedaan,is het publiceren van de routing van de e-mail zelf, daar heeft het WIV wél een punt. Fernand Haesbrouck kreeg bezoek van de politie en diende binnen de 12 uur het verhaal van zijn blog te halen, wat ook gebeurde.
² de werkgever van Fernand.

MDMA -XTC-.
Fernand Haesbrouck geeft over dat product volgende uitleg : MDMA (XTC) is een amfetamine, waarvan het patroon en het werkingsmechanisme vergelijkbaar is, niet alleen met de medische amfetamines (Aderall, Dexedrine ,Pervitin-, met de uit de handel genomen anorectica -Ponderal, Ionamin, Isomeride, Diethylpropion ea.-, maar ook met het nieuwe amfetaminepatroon van de SSRI's. Van al deze stoffen is bekend dat ze, door het zenuwstelsel te verwoesten, psychotisch gedrag veroorzaken,agressie, verminderde eetlust, pulmonaire hypertensies, depressies, zelfmoorden, botontkalking en uiteindelijk ook dementie, etc.

Volksgezondheid verhindert ...
In de nieuwsbrief 231 gaat Fernand Haesbrouck verder en kopt in zijn nieuwsbrief : "..Volksgezondheid verhindert dat bekend zou raken dat 183mg XTC per capsule, in omloop zou zijn. Zo bevreesd om daarmee de pret op festivals te drukken? .. " 

Op deze link leest u er meer over :
http://www.adhdfraude.net/blog/?p=2460

Fernand neemt niet aflatend schadelijke medicatie op de korrel, in hoeverre zijn kritiek terecht dan wel onterecht is laten we, na een consultatie van de hier beschreven feiten en  aangehaalde sites, aan het beoordelingsvermogen van de lezers feit is dat Fernand strijdt tegen het, volgens hem, crimineel gedrag van de farma industrie.

Meer links :
http://www.haesbrouck.be/
http://blog.seniorennet.be/rilatine/

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 augustus 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.