Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16935197





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk en de politieacties rond autodiefstallen.
09 augustus 2010
Echte speurders moeten ook vreemde verdwijning dienstvoertuig onderzoeken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 750.600
Genk 9 augustus 2009.

In de klassieke pers -die slechts op een selectieve en positieve manier mag berichten-, werd het door de Genkse politie "vatten van autodieven" dik in de verf gezet. Morsum Magnificat wordt door de persdienst van de Genkse Politie gediscrimineerd, ze zouden zogezegd alleen aan beroepsjournalisten moeten informeren, toch is ondermeer Xavier Lenaerts -freelance voor Het Laatste Nieuws-, volgens de beroepsorganisatie VVJ óók geen beroepsjournalist-sic-, iemand die wel geïnformeerd wordt.

Dienstwagen in de prak.
Een poosje geleden werd in de nachtelijke uurtjes tussen Diepenbeek en Genk -H.Fordlaan?- een "dienstwagen" in de prak gereden, de bestuurder zou een ambtenaar van het Genks politiekorps -bij deze redactie gekend- zijn geweest, de ambtenaar kreeg prompt een nieuwe auto en de oude verdween spoorloos! Een speurder van de Genkse politie zelf lekte dat voorval, maar er werd niets mee gedaan, recent kwam dit akkefietje deze redactie ter ore. Waar zitten de échte speurders?

Criminelen.
Recent sprak een in Waterschei -onder valse naam?- verblijvend crimineel over dito feiten met een Roemeens kompaan, een wijkagent zou dat gesprek -toevallig?- gehoord hebben, maar de agent zou daarover zwijgen, het bewijs dat zo'n gesprek plaats had is wel in ons bezit, ergo ook voor andere feiten zou de inspecteur de ogen sluiten en geen rapporten maken?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 10 augustus 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.