Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926480





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Syntra Genk : Huisbewaarder met vakantie, maar "ruitentikkers" niet.
31 juli 2010
Opnieuw Ruit-je- vernield bij Syntra aan de Kerkstraat.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 748.800
Genk 31 juli 2010.

--- wijziging 10:00 1/8/10

Méér dan 30 Ton glas van bushokjes in Genk vernield!

Met het onlineartikel van 22 april 2010 brachten we als enige de vernieling van ettelijke vierkante meter glas bij Syntra Genk, die periode sneuvelde er elders in Genk ook veel glas, ook in de bushokjes en een telefooncel in de Dominikanenlaan.

Geen negatieve publiciteit.
Ex directrice Chris V. van Syntra, wilde daarover liever niets in de pers en wil blijkbaar liever een mistgordijn ophangen, we vragen ons af waarom. Is er soms iets te verbergen? Op donderdag 29 juli zou er tussen 20:30u en 21:30u een raam naast de toegang tot de kantine, zijn ingegooid, dat hebben we tenminste uit twee verschillende bronnen vernomen, maar Ghislain B. weet van niets. Het is ook vreemd dat de huisbewaarders met vakantie zijn, blijft zo'n gebouw dan gedurende een bepaalde periode volledig onbeheerd achter? Zo ja wat zegt de verzekeraar Ethias daarvan?

                       " .... momenteel zo'n tien stuks per maand, klinkt het 
                         bij de firma Decaux, het zal pas weer beginnen tegen september
... "

Maar 10 stuks per maand.
Met het vernielen van bushokjes valt het in Genk tegenwoordig wel mee, momenteel zo'n tien stuks per maand, klinkt het bij de firma Decaux, het zal pas weer beginnen tegen september werd daar aan toegevoegd, dan zijn de mensen gefrustreerd omdat de vakantie voorbij is en de centen op zijn, eraan toevoegend dat er in Genk in een bepaalde periode wel heel veel glas in bushokjes werd vernield.

Container vol.
De firma Decaux heeft op het containerpark in de Wiemesmeerstraat speciaal voor hun een glascontainer staan. We wilden daarvan een foto nemen, maar daarvoor moeten we toelating vragen aan de dienst communicatie zegt men op het containerpark. Zo gezegd, zo gedaan, maar Vanessa B. en haar team zijn waarschijnlijk ook met vakantie, hoe dan ook de toelating is er nog niet. Ze maken in Genk dus wel degelijk verschil.

14:53 31/7/10 Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 01 augustus 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.