Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926482





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : De vernieuwde Stalenstraat en de Stalenstaaltjes.
27 juli 2010
Vreemde aanleg parkeerstroken en A.R.E.I. ketterijen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 747.800
Genk 27 juli 2010.

De vernieuwing van de wegeninfrastructuur in de Stalenstraat heeft eigenlijk niet zólang aangesleept, of dat te maken heeft met de allochtone  invloed van de dito -zeer machtige- handelaars kunnen we alleen maar vermoeden, maar het spreekwoord "haast en spoed is zelden goed" is hier wel van toepassing.

Parkeren en A.R.E.I. met de voeten treden.
De wijze waarop de parkeerstroken werden aangelegd was al oorzaak van enkele kleine ongevallen, automobilisten met een beetje verstand begrijpen niet hoe het mogelijk is dat de parkeerstroken zó werden aangelegd. Wat minder opvalt is de wijze van het plaatsen van sommige stopcontacten op de nieuwe -en dure- verlichtingspalen.  In Morsum Magnificat 179-02 brengen we daarover een artikel dat voorbehouden is aan de abonnees en in PDF -zie volgend online bericht- kan gedownload worden.

Eén van de "Stalenstaaltjes" : Verkettering A.R.E.I.

 in één ruk vier inbreuken op het A.R.E.I. Leggen we de lat weer te hoog? We hebben het niet eens nodig gevonden om na te trekken "wie" dit knoeiwerk realiseerde, het is in ieder geval de taak van de technische dienst en de dienst Openbare Werken van de stad Genk om zoiets niet te tolereren.

NVDR :
We willen niet dat het erkend controleorganisme Aib-Vinçotte -dat dagelijks deze website komt bezoeken- verstoken blijft van de geïllustreerde foto welke in het artikel in MM 179-02 is verwerkt. Aib-Vinçotte -en anderen- mogen altijd commentaar geven, wij streven in het algemeen belang naar een grote verbetering bij de aanleg van elektrische installaties die door “non conformiteit” veel ellende zoals, overspanning, kortsluiting, brand en elektrocutie veroorzaken.  Er is nog veel -leer- werk aan de winkel bij de elektriciens en de controleorganismen en de overheid -Algemene Directie Energie-,zij moeten hun taak allemaal beter ter harte nemen. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 juli 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.