Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926482





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Morsum Magnificat start nieuwe formule.
25 juli 2010
Zowel gratis als betalende artikels online.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 747.500
Genk 25 juli 2010.

Morsum Magnificat met nieuwe formule.
Behalve de dagelijkse online berichten, verscheen tot juni 2010 rond de 20e van de maand het Morsum Magnificat tijdschrift dat aan haar
12e jaargang toe is. Er verschijnen maandelijks ook ongeveer 60 -of meer- online berichten, de maandelijkse uitgave bevat 18 tot 30 bladzijden -A4- exclusieve informatie, let op "zónder publiciteit", geen enkel tijdschrift doet ons dat na. Voor de 1e keer in 12 jaar verschijnt Morsum Magnificat niet omdat we gewoon een aanpassing doorvoeren, de maandelijkse uitgave wordt nu over gans de maand met diverse artikels -korte en lange- gespreid  zodat de abonnees uiteindelijk nóg meer waar voor hun geld zullen krijgen. Voor de redactie geeft dat het voordeel dat de druk van de deadline er niet meer is, voor abonnees en redactie een win, win situatie. De bestaande abonnees ontvangen weliswaar in juli hun MM niet volgens het bestaande stramien, maar hun abonnement zal automatisch met één maand worden verlengd en met MM 179-01 -zie volgend bericht- krijgen ze tóch zes bladzijden exclusief nieuws én gratis!

Sneller.
De gratis online berichten die iedereen kan consulteren blijven bestaan, nieuw is, dat óók artikels die anders pas tegen de 20e van de
maand verschijnen, nu ook sneller online worden geplaatst, betalende abonnees kunnen dan met hun login en paswoord het artikel downloaden, abonnees krijgen dan sneller de artikels te lezen dan voorheen, de artikels krijgen behalve een MM nummer -per maand- ook een volgnummer, een eerste voorbeeld is MM 179-01 juli 2010 -zie volgend bericht op de website-.

PDF
De artikels die alleen voor betalende abonnees gedownload kunnen worden dragen op het einde van de kop PDF. 

Paswoord en login.
Wie toegang wil krijgen kan dat wegens een onherstelbare fout in de software, alleen door een e-mail te sturen naar  anoniemen zijn eraan voor de moeite. Oók anonieme reacties gaan linea recta naar de prullemand. Een Recht van antwoord kan wel wanneer dat voldoet aan de duidelijk omschreven wetgeving ter zake.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck
Hoofdredacteur – verantwoordelijke uitgever- houder merkenrecht  Morsum Magnificat ®

Laatste update ( 25 juli 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.