Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926483





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk: Staaltje onveiligheid bij ontvangst ministers.
22 juli 2010
Mes om binnendeur te blokkeren had minister Van Den Bossche kunnen verwonden.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat  Professioneel : 746.900
Genk / Winterslag 22 juli 10.

Sorry burgemeester Dries, wéér geen goed nieuws.

Vandaag brachten minister Jo Vandeurzen -CD&V- en Freya Van Den Bossche -SP.A- in het kader van het verzoenen van "Wonen en Welzijn" een werkbezoek aan Genk, plaats van het gebeuren was het piepkleine lokaaltje van WASDA aan de Vennestraat in Winterslag. De organisatoren hebben zich qua veiligheid van hun beste kant getoond, uiteraard had niemand van de klassieke pers aandacht voor het -eet-mes dat de deur blokkeerde, maar wel degelijk minister Freya Van Den Bossche had kunnen kwetsen.

Schoeisel van minister Freya Van Den Bossche ....


Deze teentjes hadden gemakkelijk onzacht met het mes onder de deur waar de minister tussen de drukte in het kleine lokaal meerdere keren voorbij kwam in aanraking kunnen komen.

Zomers schoeisel.
Minister Freya Van Den Bossche had voor dit werkbezoek zomers schoeisel aangetrokken maar besefte niet dat ze zich bij het verlaten van de keuken, wegens een -eet-mes dat de deur blokkeerde, ernstig aan de voet had kunnen kwetsen. Gelukkig dat het in het kleine lokaal nogal druk was en de tenen van de minister niet met het het mes in aanraking zijn gekomen -zie foto's-.

Het mes onder de deur van de keuken bij WASDA ...


Wie gaat er nu beweren dat zoiets aanklagen overdreven is?

Onverantwoord.
Morsum Magnificat is weer de enige die ANDER NIEUWS brengt en toont aan dat arbeidsongevallen vaak veroorzaak worden door onkunde en ondoordachte handelingen. Waarom werd het mes niet met het lemmet richting muur geplaatst?  Als énige van de aanwezige pers plaatste Morsum Magnificat ook kritische opmerkingen, ondermeer inzake het verliezen van de identiteit bij dakloosheid -en zonder referentieadres- en de noodzaak om het te huur stellen van krotwoningen strafbaar te stellen, wat de Voorzitter van de Raad van Bestuur van Nieuw Dak Koenraad Buntinx, diende te beamen. U leest meer over dit werkbezoek en over het "Wonen" in Genk in een uitgebreider artikel dat in het kader van een nieuwe Morsum Magnificat formule wordt gemaakt.

Redactie  Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
-te?-Lastig met veiligheid en techniek.

Laatste update ( 24 juli 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.