Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934947





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Vrijplezier tijdens onweer aan vzw De Kring-Waterschei.
15 juli 2010
Stortregen, donder en bliksem verhinderen koppel niet van vrijpartij.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 745.100
Genk / Waterschei 14 juli 2010.

In Maaseik hoorden we na de blikseminslag "dat de ellende van de mensen niet in de boekskes diende te komen" -tóch stond het breed uitgesmeerd in de grootste gazet van het land-, nu brengen we na dit noodweer niet meteen ellende -waaraan de gedupeerden deels zelf schuld hebben- maar plezier ... is het nu wéér niet goed? 

Rond de vzw De Kring-Waterschei en de verkrotte gebouwen van de Oude Kring gebeurt er regelmatig van alles dat het daglicht niet mag zien, de activiteiten gaan tussen de bedrijvigheden die in het café en de feestzaal worden gehouden quasi dag en nacht door. De stokoude gebouwen -1923 gebouwd- van de Oude Kring, waarvan een deel bewoond is, worden door bezoekers van de kroeg en feestzaal vaak aanzien als vuil- en pisbak. 

Onweer kan koppel niet deren.
Het begint op 14 juli 2010 met wat gestoei van een jong stel tussen de bomen en de struiken op de weide naast de parking van vzw De
Kring-Waterschei, wanneer het onweer rond 17u begint, wind, regen en de eerste donderslagen te horen zijn, verlaten ze de wei en stellen zich op in de hoek van de feestzaal, meer bepaald op de parking die zowel langs de Duinenlaan als langs de Onderwijslaan toegankelijk is. Noch de regen, het onweer of de mogelijkheid van het opdagen van automobilisten kan het koppeltje deren, de verregaande vrijpartij ging, ongeacht de bliksem toch door, het is pas nadat de onweersbui voorbij is, dat ook de vrijpartij die een uur duurde, eindigde.

Tussen de regen, wind, donder en bliksem ..



Zelfs de brandweer diende niet tussen te komen ... Voor alle duidelijkheid, dit is geen beeld dat door de bewakingscamera's werd genomen, maar door een fototoestel.

Camera's.

Op en rond de onverlichte parking aan de vzw De Kring-Waterschei is er niet alleen veel hinder voor omwonenden en worden niet alleen
vele afspraken gemaakt, maar ook allerlei -duistere?- zaakjes afgehandeld, auto's kunnen zich -achter bomen en struiken- verdekt opstellen, vooral 's nachts duikt daar allerlei gespuis op dat niet vies blijkt te zijn van dealen. Sinds er -tot groot ongenoegen van de uitbater van de vzw De Kring-Waterschei- op een regelmatige wijze aan het privé-terrein camera's werden geplaatst en wellicht mede de artikels die in Morsum Magnificat 177 verschenen, is niet alleen de activiteit van een paar boefjes afgenomen, maar zijn blijkbaar ook andere activiteiten afgenomen, de camera's die een privaat terrein bewaken, schrikken sommigen duidelijk toch af.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 15 juli 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.