Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934952





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lode Vereeck Ad Interim voorzitter van LDD.
05 juli 2010
LDD krijgt tot een nieuw congres in het najaar ook nieuwe roerganger.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 743.000
Genk / Gent 5 juli 2010.

Met een persbericht laat LDD weten dat Lode Vereeck door het partijbestuur als nieuwe partijvoorzitter werd aangesteld, hij krijgt meteen de leiding van het dagelijks bestuur en daarbij meteen de voorbereiding voor een inhoudelijk congres dat in het najaar van start kan gaan.

Jean-Marie blijft in de buurt.
Jean-Marie Dedecker blijft als statutair verkozen voorzitter deel uitmaken van het dagelijks bestuur, maar hij last een sabbatsperiode in. 
Dedecker zegt in het persbericht het volgende: “De partij, maar ook ikzelf, hebben nood aan interne rust en herbronning.”, einde citaat. Wat met die "herbronning" precies wordt bedoeld zal de toekomst moeten aantonen.

Doorstart.
Lode Vereeck zal meteen werk maken van een doorstart en komt in het persbericht als volgt aan het woord : “LDD heeft klappen gehad,
maar onze ideeën zijn springlevend. Het komt er nu op aan meer kiezers te overtuigen van de toekomstgerichte en optimistische boodschap van LDD. Wie denkt dat onze partij afgeschreven is, moet op woensdag maar eens in het Vlaams Parlement komen luisteren” einde citaat. Vereeck heeft duidelijke eigen ideeën over de toekomstige rol en politieke meerwaarde van de partij, maar gaat de komende weken vooral gesprekken voeren met leden, militanten en mandatarissen.

NVDR.
Of Vereeck ook gaat praten met leden ondermeer in de regio Aarschot en Affligem -en elders- die afhaakten is niet duidelijk, Vereeck zal het
moeilijk krijgen om LDD uit de sloot te halen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 05 juli 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.