Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926485





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De Kring- Waterschei krijgt politiepatrouille op bezoek of controle?
29 juni 2010
Was het bezoek dat een uur duurde een interventie of privé cafébezoek?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 741.400
Genk / Waterschei 29 juni 2010.

Gisterenavond rond 20:40u komt een politiepatrouille de privé parking van het café van de vzw De Kring- Waterschei opgereden, op dat moment staat er naast de privé woning van de uitbater een zwarte Mercedes met vreemde nummerplaat, de politiewagen rijdt stapvoets rakelings naast de Mercedes, op dat zelfde ogenblik stappen twee Afrikanen, die duidelijk café De Kring hebben verlaten, naar de Mercedes, kijken richting politie, stappen in de Mercedes en rijden weg  richting Onderwijslaan, de twee inspecteurs hebben hun auto enigszins verdekt tegen de heg opgesteld, zij stappen uit en kijken ook richting Afrikanen, maar stappen op hun beurt om 20:42u naar het café.


De politieauto staat enigzins verdekt opgesteld, waarom?

Interventie of cafébezoek?
De laatste tijd bereiken ons berichten dat  politieagenten uit Genk zich nogal regelmatig  steeds in dezelfde café’s -rond hetzelfde tijdstip- aan de André Dumontlaan ophouden. Ook het café aan De Kring is een plaats die regelmatig door een patrouille wordt bezocht, gisterenavond  was dat weer het geval tussen 20:40u en 21:45u. Wij kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat het hier niet om een interventie ging, maar wellicht louter om een cafébezoek.  De Genkse bevolking heeft het recht om te weten of de politie dat uur -tijdens de dienst- in opdracht of op cafébezoek was. Deze redactie stuurde dan ook in die zin een e-mail naar de persverantwoordelijke van de zone GAOZ.


's morgens om 11u. in uniform aan de André Dumontlaan al een terrasje doen....Dit is een ambtenaar in functie op het openbaar domein, men moet zich vragen stellen waarom die agent daar zo dikwijls vertoeft? Burgers die daarover hun twijfels hebben mogen dat aan iedereen overbrengen. 

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER
 ©

Laatste update ( 03 juli 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.