Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926486





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Maasmechelen : Vrachtwagen ramt tuinafsluiting en boort zich in woning.
25 juni 2010
Vrachtwagen van tuinbedrijf was pas van werf vertrokken.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 740.600
Genk / Maasmechelen 25 juni 10.

--- wijziging 17:00 26/6/10.
De bewoonster van de geramde woning gedroeg zich emotioneel, toen de brandweer de vrachtwagen takelde barste de dame in tranen uit, deze redactie spreekt die personen in dergelijke omstandigheden dan ook liever niet aan, het gaat om het feit, niet over de emoties van gedupeerden.
--- einde update 1.

In de Bosbesstraat te Maasmechelen is een tuinbedrijf uit Dilsen Stokkem aan de slag, omstreeks 13u verlaat de zoon van dat bedrijf de werf met de vrachtwagen, amper vijftig meter verder knalt de witte DAF door een muurtje en sierhekwerk en boort zich in de gevel van een woning aan de Hulststraat 33.



Amper vijftig meter gereden, de bestuurder "zou" een aanval van epilepsie gekregen hebben, maar werd verder blijkbaar niet gekwetst.

   de vrachtwagen na de crash

Onwel?
Wie de situatie bekijkt zal niet kunnen begrijpen hoe dat ongeval heeft kunnen gebeuren, de Bosstraat is een rechte straat die als een "T" in de Hulststraat terecht komt, de vrachtwagen kon nog maar aan het optrekken zijn en quasi geen snelheid hebben, toch is de materiėle schade groot, de bestuurder zou        -volgens toeschouwers- een aanval van epillepsie hebben gekregen, maar dat werd nergens bevestigd, de vader, die ook op die werf aan de slag was, had het te druk met het helpen takelen van de vrachtwagen. Het is hoe dan ook vreemd dat de bestuurder niet zou gezien hebben dat de straat waarin hij pas was vertrokken dood loopt op een woning waarin de vrachtwagen crashte.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 26 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.