Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934812





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk: Bepaalde politie inspecteurs voorwerp van kritiek.
19 juni 2010
Wordt drugs- en wapentrafiek in bepaalde kringen getolereerd?

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 739.000
Genk 19 juni 2010.

--- Update 1 19/6/10 13:15
Intimidatie.
Nadat er geklaagd werd over nachtlawaai dat op 14 november 2009 om drie uur 's nachts werd veroorzaakt door feestvierders in de feestzaal van de Oude Kring, werd de redacteur van Morsum Magnificat daags nadien op zondag 15 november door twee inspecteurs op een ongepaste manier benaderd en geďntimideerd, de redacteur zou volgens de agenten daags voordien in de feestzaal "De Jean" hebben uitgehangen, het tegendeel is waar. Het is duidelijk dat men hier en daar geen pottenkijkers wil.
--- einde update 1

Sinds een poosje wordt deze redactie niet aflatend bestookt met informatie rond vreemde gedragingen en het zich systematisch ophouden in bepaalde kringen van sommige Genkse politie inspecteurs, burgemeester Wim Dries is op de hoogte van de klachten en zegt vertrouwen te hebben in zijn politiekorps en het Comité P, waar blijkbaar klacht is ingediend.

Wapens en drugs.
De diverse aantijgingen draaien rond wapen- en drugstrafiek dat zich in het Genkse milieu zou afspelen en getolereerd wordt, blijkbaar werd een bepaald onderzoek aan de Genkse politie onttrokken en door de Federale Politie gevoerd. Bepaalde personen en families zouden in Genk te veel invloed hebben waardoor zaken onvoldoende, of zelfs niet, onderzocht worden, er zou sprake zijn van intimidatie van personen die zogenaamd de werking van de politie zouden willen controleren. De zienswijze over dit laatste moet deze redactie door de herhaalde vernielingen en inbraken in eigendommen rond de Oude kring te Waterschei, helaas bevestigen waar de politie in casu, niet wil, niet mag, niet kan, of ergo niet durft optreden, drie keer werd de politie gealarmeerd en evenveel keren konden de boefjes ontsnappen, het relaas daarvan werd eerder weergegeven in een artikel in Morsum Magnificat 177.

Redactie Morsum Magnificat  ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 20 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.