Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934812





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester Dries speelt in Winterslag partijtje voetbal op asfalt.
17 juni 2010
Omkadering wijktoer te Winterslag minder succesrijk dan aangekondigd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 738.600
Genk / Winterslag 17 juni 2010.

Vanavond om 18:30u ruilde burgemeester Wim Dries -CD&V- zijn danskunst voor een partijtje voetbal, plaats van het gebeuren was het volleybalterrein naast het jeugdhuis van de Jeugdwelzijnswerking Eldorado aan de Hortensiastraat te Winterslag.

Wijktoer.
Dit partijtje voetbal op asfalt, kadert in het charmeoffensief van de Genkse burgemeester dat als wijktoer werd ingekaderd en loopt van april tot oktober 2010. Voor zover ons bekend, moet deze wijktoer te Winterslag, wegens ontbreken van wijkbelangstelling, als een mislukking worden aanzien, er is daar in Winterslag nog veel werk voor "De Genks" en nog veel sleutelwerk -lobbywerk- om de populariteit van de burgemeester op te krikken.


Wim Dries in actie.

Conditie.
Al was de belangstelling niet groot, toch heeft Wim Dries kunnen vaststellen dat zijn fysieke conditie hier fel op de proef werd gesteld en dat hij meer aan dergelijke spelletjes moet deelnemen.



De ploeg, net te weinig voor één elftal, er is voor De Genks in Winterslag nog werk aan de winkel ...
maar toegeven, niettegenstaande dit charmeoffensief een maat voor niets was, is Wim Dries toch een zeer ambitieus burgemeester, dat kan niet van anderen uit de Genkse politiek worden gezegd.

Examens.
In de nieuwsbrief van Genk staat dat de jongeren van Winterslag, ondanks de examens, graag tijd maken om de burgemeester ontvangen, het tegendeel was waar, frappant is dat de verantwoordelijke van Eldorado -Kosta Navakis- juist de examenvoorbereiding als excuus gebruikte voor de afwezigheid van de jongeren.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 18 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.