Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934655





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tessenderlo : Vreemde situatie rond brand- en ontploffingsgevaar woning.
13 juni 2010
Politie sluit Sparrenlaan voor alle verkeer af ter hoogte van Heggebossenweg.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 737.500
Genk / Tessenderlo 13 juni 2010.

--- Update 1 09:15 14/6/10
Volgens informatie zou de Mercedes auto die op de binnenkoer van het pand geparkeerd stond van de eigenaar zijn en is er niets bekend van problemen, het blijft een bizarre zaak.
--- einde update 1
 
 
--- wijziging 08:20 14/6/10 

De hulpdiensten werden heden namiddag naar een eengezinswoning aan de Sparrenlaan te Tessenderlo geroepen, de politie sloot de straat en ook de Heggebossenweg om onduidelijke reden af, iedereen was zeer zwijgzaam.


Weg afgesloten

Gas.
De alleenstaande woning, waar een koppel woont, staat te koop, mogelijk zijn er daarrond problemen, het zou blijken dat de man de
gaskraan zou hebben opengedraaid, er was dus ontploffingsgevaar. Een politieagent die uit de woning naar buiten kwam had geïrriteerde ogen, oogleden waren roodgekleurd, maar even later bleek het allemaal mee te vallen. Eén uur na de oproep werden de linten die de Sparrenlaan afsloten verwijderd en kon het verkeer terug doorrijden. Het blijkt dat hier een potentieel familiedrama aan de basis moet liggen, de gaskraan draai je niet zómaar open.

Bewoner van dit huis zou gaskraan opengedraaid hebben.


De Sparrenlaan werd afgesloten wegens ontploffingsgevaar in de
ze woning, uiteindelijk mocht de brandweer beschikken, er kwam zelfs geen ziekenwagen ter plaatse, een vreemde situatie die het publiek blijkbaar niet mag weten, als er ivm deze interventie zaken uitlekken, dan moet men bij de brandweer van Tessenderlo zoeken wat ze in de XML files zelf aanduiden ... 



Buiten het afspannen van de straat en wat heen en weer geloop van de politie was er niets te zien, na een uurtje werd de Sparrenweg weer open gesteld.

De pers.
Behalve Morsum Magnificat was er geen pers aanwezig, nogal wiedes, er is immers uiteindelijk niets ernstigs gebeurd en dan blijven de camera's en
de fotografen van de klassieke pers weg, die pers wordt immers door de hulpdiensten zelf ingelicht of er al dan niet sensatie te rapen valt en zij -de hulpdiensten- zelf voor de micro's of de camera's mogen verschijnen. Feit is dat in casu de brandweer van Tessenderlo zelf aan de basis ligt van de adreslekken, het ging voor Morsum Magnificat niet zonder moeite om informatie te bekomen, de publieke opinie heeft het recht om te weten wat er gebeurde en waarom de hulpdiensten, waarvoor ze betalen, moeten optreden.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 14 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.