Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934655





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Waterschei : Koninklijke Tennisclub Rapid Waterschei veroorzaakt nachtlawaai-Update1
13 juni 2010
Genkse Politie kwam om half vier tussen wegens klachten geluidsoverlast.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 737.400
Genk / Waterschei 13 juni 2010.

--- Update 1 15:45 13 juni 10
We telefoneren Voorzitter Tjeu Aerts opnieuw en die weet te vertellen dat er inderdaad een feestje is geweest en er op het terras -voor het
geval het zou regenen-, een tent werd gezet. Van enige geluidsoverlast weet de Voorzitter niets, dus ook niet van een interventie van de politie van Genk. Dat de elektrische halogeenlampen niet op een conforme wijze waren aangesloten -art. 205 AREI- was ook onbekend. De Voorzitter zei er te zullen op toezien dat dit soort hinder in de toekomst niet meer voorkomt, een beetje berouw na de zonde want ondertussen heeft de buurt rond de Oude Kring te Waterschei wéér een woelige nacht gekend. De KTW bevindt zich in het Park André Dumont aan de Kerkeweg 1 te Genk.
--- einde update.

In Waterschei moet op regelmatige tijden de nachtrust van de bewoners worden verstoord, zondagnacht was het, na de Blue Army on Wheels op 14 en 15 mei, de beurt aan de Koninklijke Tennisclub Rapid Waterschei die ter gelegenheid van een of ander feestje om drie uur vannacht de pannen van het dak speelde. Een oriënterende meting toonde op tweehonderd meter afstand nog 70 dB aan, nogal wiedes dat bewoners uit de omgeving zich bij de Genkse politie beklaagden .

Tennisclub.
Aanvankelijk dacht men dat de geluidsoverlast van het buurthuis De Singel in Waterschei afkomstig was, maar later bleek dat de Koninklijke Tennisclub, welke tegenover de kerk in Waterschei is gevestigd, voor hun pleziertjes zonodig de nachtrust van de buurt dienden te verstoren. De politie legde om 03:30u de muziek stil waarna de nachtrust terugkeerde, of er een PV is opgesteld en of er een vergunning was, zoja, of de brandweer op voorhand de nodige inspecties heeft uitgevoerd, is maar zeer de vraag.

De naam is "Haas"..
Bij de tennisclub was de Voorzitter niet bereikbaar voor commentaar, ook de Secretaris gaf geen gehoor, ter plaatse troffen wij twee dames van de organisatie aan, maar deze wisten nergens van-sic-, evenmin dat de politie omstreeks 03:30u langskwam, hun naam was dus "Haas".

Vlarem is duidelijk.
Dat 70 dB, of zelfs veel minder op tweehonderd niet kan ziet u in de Vlarem wetgeving, stad Genk moet ophouden haar kop in 't zand te steken en toch vergunningen af te leveren, ook de politie moet dat NIET toelaten.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 15 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.