Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928027





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brecht: Burgemeester voert obstructie tegen Wet 20 juli 2001
23 september 2006

Bewering van Federaal Parket Magistraat over Burgemeesters nog eens bevestigd


Betekom / Brecht 23 september 2006
Eerdere berichten via Morsum Magnificat en de Gazet van Antwerpen gaven in de gemeenteraad van Brecht op 14 september aanleiding tot interpellatie door JULIEN BECKERS van het Vlaams Belang, inzet was de illegale radioactieve bliksemafleider op de Sint Michielschool aan de Venusstraat.

Obstructie.
Tijdens de gemeenteraad van Brecht op 14 september 2006 stelde JULIEN BECKERS dat het bestuur zijn verantwoordelijkheid dient op te nemen en het schoolhoofd op haar verplichtingen dient te wijzen.
Eerder had de gemeente er zich vanaf gemaakt door te stellen dat ze hier niet kon optreden omdat het gewraakte apparaat  op priv? terrein staat.
Dit is niets minder dan het plegen van obstructie door de Burgemeester tegen de Wet op de bescherming van de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen, de Vlaams Belanger drukt zich eerder heel voorzichtig uit, het is geen kwestie van verantwoordelijkheid opnemen, het is een kwestie van de Wet te respecteren op de bescherming van de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen / besmettingen

Laksheid en willekeur van het F.A.N.C.
Dat het Agentschap de "Willekeur" hoog in het vaandel heeft staan en de effectieve bescherming van de bevolking tegen de gevaren van de ioniserende stralingen op een laag pitje, is al heel lang bekend, dat de Directie wegens incompetentie werd ontslagen is eveneens bekend, maar dat niemand erin slaagt daar iets aan te doen is erger !

Nieuwe klacht bij het Parket.
Tegen de ongelooflijke laksheid, willekeur, etc is er opnieuw klacht ingediend bij het Parket te Brussel, zo'n toestel zoals er te Brecht staat is gevaarlijk (zie incident De Brem) en het F.A.N.C. moet haar job doen, of zou het Antwerps Parket niet optreden ?

Bezoekers website MM : 138.500
 

Laatste update ( 23 september 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.