Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934655





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Kettingbotsing op Oosterring te Genk.
11 juni 2010
Duits autotransport knalt achter op minibusje.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 737.200
Genk 11 juni 10.

Omstreeks half vijf reed een Duits autotransport, geladen met Ford auto's, achter op een minibusje dat vervolgens op zijn beurt tegen een ander minibusje van "De Winning" botste met daarin een zevental licht autistische kinderen die allemaal naar het ziekenhuis werden gebracht.


De eerste aangereden lichte vrachtwagen die vervolgens op de minibus van De Winning -waarin 7 licht autistische kinderen werden vervoerd-, knalde, vervolgens nog twee andere personenauto's liet botsen.

Kinderen confuus.
In feite was er niemand écht gekwetst, één van de bestuurders van een eveneens aangereden vrij nieuwe Ford Mondeo, die de hulpdiensten belde, zei dat een van de kinderen wat bloed aan de vinger had. Aangezien het volgens de bestuurster van de minibus van De Winning" uit Lummen, om licht autistische kinderen gaat, werd geoordeeld dat het beter was om de kinderen toch naar het ziekenhuis te brengen, de bestuurster zei dat het nogal een harde klap was en ze wellicht morgen pijn in de nek zou hebben.


Het busje van De Winning uit Lummen -rode pijl- werd voor- en achteraan ingedeukt, alle 7 kinderen werden met de ziekenwagen afgevoerd.

Duits autotransport.
De omstandigheden waarin de Duitse vrachtwagen bij het naderen van het kruispunt met de Europalaan achteraan op de lichte bestelwagen knalde en zodoende een kettingbotsing veroorzaakte, zijn niet duidelijk, de bestuurder van de vrachtwagen met Duitse nummerplaat sprak ook Duits met de politie die ter plaatse met de loopwielmeter de nodige opmetingen verrichte en vaststellingen deed.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

  

Laatste update ( 13 juni 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.