Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928027





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
F.A.N.C. Voerde nog maar eens een inspectie uit te Betekom
22 september 2006
Het meest door het F.A.N.C. geviseerd bedrijf werd "nog" maar eens ge?nspecteerd.


Betekom / Brussel 22 september 2006.
Vandaag om 10.00u werd er voor de zoveelste keer een inspectie uitgevoerd bij het door het F.A.N.C. geviseerd bedrijf te Betekom, dit keer of de zegels niet verbroken werden !

Valse voorwendsels.
Behalve het feit dat het F.A.N.C. ook A.V.N. voor de kar spande, was het de bedoeling om veel meer te doen, dan het louter inspecteren van de verzegeling.
In haar faxen van 8 en 11 september 2006 kondigde het F.A.N.C. een inspectie van de verzegeling aan, daaropvolgend stuurde A.V.N. op 18/9 een fax waarin een "Inspectie" werd aangekondigd en het F.A.N.C. AVN had verzocht om aanwezig te zijn,  de inhoud van de fax klopte dus niet en men zou de zegels onder valse voorwendsels komen nazien.

Protest.
Het Betekoms bedrijf protesteerde daarop bij A.V.N. en stelde dat,  indien AVN toch zou komen, dat niet voor rekening van het Betekoms bedrijf zou zijn, hierop kroop A.V.N. in haar schelp en blies met een nieuwe fax haar aanwezigheid af.


Verzegeling van 2 maart 2006 ...




.... volgens de "kunst en vliegwerk" methodes van het F.A.N.C.

Jean De Greeve (ex Aib-Vin?otte-Controlatom)
opnieuw te Betekom op 22 september 2006.
Het radioactief afval dat hier lig opgeslagen is
reglementair verpakt, het lokaal is technisch
in orde en er is geen gevaar voor de omgeving of
het milieu. 

Foto's.
JEAN DE GREEVE Inspecteur van het F.A.N.C. daagt om 09.50u op, na vijf minuten is de controle van de, intakte, verzegeling uitgevoerd. Een PV maakt de inspecteur niet op ? 
Vervolgens vraagt de inspecteur of hij de verzegeling mag verbreken (waarom moet hij daarvoor toestemming vragen ?) en binnen in de lokalen foto's nemen, d?t werd hem prompt door de zaakvoerder van het Betekoms bedrijf geweigerd, niet omdat er iets te verbergen is, maar omdat het opnieuw volledig afplakken van de ?ne deur niet binnen de vooraf gestelde termijn kan uitgevoerd worden en, zoals het vermoeden al op voorhand geuit, er onder valse voorwendsels meer dan een controle van de zegels zou worden uitgevoerd en dat werd ook bevestigd !
Als de zegels niet verbroken zijn, hoe kan er dan in het lokaal sinds 2 maart 2006 iets gewijzigd zijn ? Wat wil het F.A.N.C. mits ??n of andere smerige streek weer aantonen ?

Vergunning ingetrokken.
Ondertussen heeft het F.A.N.C. de vergunning van het Betekoms berdrijf ingetrokken, daarbij werden ze geholpen door het College van Burgemeester en Schepenen van Begijnendijk die zich voor de kar van het F.A.N.C  liet spannen zonder dat het bedrijf zelf gehoord of ge?nformeerd werd, Begijnendijk schoot hier weer de hoofdvogel af.

Bezoekers website MM : 138.000

Laatste update ( 25 september 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.