Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934658





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Ware omvang van generaal pardon wordt duidelijk.
01 juni 2010
Eerste vier maanden van 2010 werden 8.862 illegalen geregulariseerd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 734.500
Brussel / Genk 1 juni 2010

Uit pas vrijgegeven cijfers blijkt dat de regering gedurende de eerste vier maanden van dit jaar 8.862 illegalen heeft geregulariseerd. Dat bevestigt de trend van eind 2009, toen voor het eerst de kaap van de 2.000 regularisaties per maand werd overschreden. Als dit stijgende tempo wordt aangehouden, tikken we eind 2010 zeker af op opnieuw 30 tot 40.000 geregulariseerde illegalen. De ware omvang van de massaregularisatie wordt stilaan duidelijk.

Alle remmen los.
Uit de balans die opgemaakt werd van de vorige regularisatiecampagne, toen het werk van Open VLD en SPA, bleek dat na vijf jaar een volgmigratie van 6 per geregulariseerde werd geregistreerd. Indien men deze berekening hanteert voor de prognose van 2010 komt men uit op zo’n 240.000 nieuwe legale inwoners tegen 2015.

Hallucinant.
Jean-Marie Dedecker: “Tussen 2005 en 2009 zijn er 61.502 illegalen geregulariseerd. De regeringspartijen Open VLD en CD&V zetten nu nog een tandje bij door met hun tweede ‘eenmalige’ regularisatiecampagne tienduizenden illegalen in één jaar aan een verblijfsvergunning te helpen. Deze hallucinante cijfers maken duidelijk welk migratiebeleid Open VLD en CD&V in werkelijkheid voorstaan: alle remmen los. In tijden van crisis is dit economische waanzin.”

OCMW's luiden de alarmbel.
Tegen elke economische logica in dumpen CD&V en VLD in volle crisistijd tienduizenden ongeschoolde illegalen op de arbeidsmarkt zonder enige kans op een job. De meerkost aan leeflonen is gigantisch en doet nu al de OCMW’s van onze steden de alarmbel luiden. Met de vergrijzing voor de deur is de open-deur politiek van Open VLD en CD&V een aanslag op onze sociale zekerheid.

Nieuw generaal pardon al in voorbereiding.
Aangezien de federale regering op het punt van migratie nooit tot een zinnig compromis kan komen wordt nu al de basis gelegd voor een nieuwe golf van illegalen, die over 5 jaar opnieuw de kerken zullen bezetten.  Piet Deslé, Lijsttrekker Kamer BHV: “We stellen nu al vast dat de mechanismen van het asielbeleid nauwelijks zijn aangepast, en dat illegalen en uitgeprocedeerden er nog altijd alle belang bij hebben in het land te blijven hangen. Als deze procedures niet dringend worden aangepast, zullen we in 2015 een nieuwe golf van wilde immigratie moeten verwerken. Daarom moet er nu aan die procedure worden gesleuteld.”

LDD stelt morgen om 11.00 uur in het federaal parlement haar actieplan voor om de asielcrisis op een kordate en constructieve wijze aan te pakken.

Bron : LDD
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.