Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926491





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genkse scholieren gedragen zich als bavianen.
25 mei 2010
Leraren / begeleiders laten tieners rustig hun gang gaan.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 732.700
Genk 25 mei 2010.

Toen deze redactie vanmorgen de IC trein naar Brussel Noord nam, hadden we niet gedacht dat een twaalftal leerlingen, vergezeld van twee leerkrachten, onze reis -en die van menig andere reiziger- vanaf Genk tot Brussel Noord zouden kunnen verzuren.

Onbetamelijk.
De leerlingen, jongens en meisjes van 10 à 12 jaar, hebben zich de hele rit onbetamelijk gedragen, lawaai gemaakt en heen en weer gelopen in de gangen terwijl de leerkrachten lieten begaan. Bij het uitstappen in Brussel Noord hebben wij de leerkrachten op het onbetamelijk gedrag van de Genkse studentjes opmerkzaam gemaakt, ook twee andere reizigers die uitstapten vertelden dat het lawaai tot in het onderste compartiment te horen was en ook zij beklaagden zich over het storend gedrag. De leraren reageerden : "het zijn nog kinderen"-sic.

Stationsbuurt Genk.
Sinds blijkt dat de hangjongeren, nadat ze na herhaalde klachten van de winkeliers, uit het centrum van Genk verjaagd werden, de omgeving van het Genks station hebben uitgekozen, sneuvelen daar nu het glas van drank- en snoepautomaten, 's avonds durven treinreizigers de toiletten van het station niet meer te gebruiken en onlangs was er een vechtpartij maar de opgeroepen politie, die geen honderd meter verder is gevestigd, kwam te laat.  Betrouwbare bronnen, die anoniem wensen te blijven, klagen steen en been. Ook in Waterschei komt de politie blijkbaar telkens te laat-sic-.
 
 
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
ever ©

Laatste update ( 26 mei 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.