Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926491





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Boek Jean Marie Dedecker is een torpedo voor de Ecologisten.
25 mei 2010
"De aarde warmt op en de geesten verhitten" is een waardevol boek.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 732.700
Brussel / Genk 25 mei 2010.

--- Update 1 12:00 27/5/10
Het is duidelijk dat de maker-s- van het boek toch onvoldoende deskundig zijn op net vlak van de "Decentrale energieproductie",ook over de "Smart Grids" is er niet geschreven, dat wil niet zeggen dat het boek niet interessant is, in tegendeel. Dat Europa miljarden op tafel gaat leggen om aan het probleem van de decentrale productie tegemoet te komen, zal later wellicht in de klassieke pers nog aan bod komen. U leest diverse passages uit het boek in Morsum Magnificat 179 van juni 2010.
--- einde update

"Het is geen verkiezingsboek" zei Jean Marie Dedecker bij de opening van de persvoorstelling van zijn nieuwste boek, de vorige spreker Gerard Bodiffee -sterrenkundige- die het voorwoord in het boek schreef, had evenmin de indruk gegeven dat het nieuwste oeuvre van Jean Marie Dedecker politieke motieven zou hebben.

Jean Marie op de wetenschappelijke toer.
Het boek is inderdaad geen politiek instrument, er is over het klimaat, de oceanen, de temperatuur, de poolkappen, veel opzoekwerk verricht en zelfs het recent verschenen boek "Klimaatsrelativisme" van het Itinera Institute, waaraan  Professor Dr. Johan Albrecht meewerkte, wordt in de eerste vijftig bladzijden al twee keer genoemd. Als de politiek al aan bod komt dan moet men dat zoeken in het feit dat de inhoud brandhout maakt van het gedachtegoed van de ecologisten, of dat énig effect op de verkiezingen zal hebben is zeer de vraag.




Jean Marie Dedecker signeerde enkele exemplaren van
zijn nieuw boek in Hotel Metropole Brouckèreplein te Brussel  

Itinera Institute.
Op 15 december 2009 was er de voorstelling van het boek "Energietransitie" waarop LDD -Luc Rochtus- eveneens was ingeschreven. Professor Dr. Johan Albrecht, die we vandaag aan de telefoon wilden polsen over de inhoud van het boek van Jean Marie Dedecker, diende op onze vragen wegens "niet op de hoogte van de verschijning van het boek", de antwoorden schuldig te blijven maar Gerard Bodifee klonk bij Prof. Albrecht alvast bekend in de oren.

Brief aan de Koning.
Op bladzijde 191 begint een brief aan de Koning, het is een allegaartje van tien bladzijden interessante lectuur dat moeilijk samen te vatten is, zelf lezen dus.

De toekomst van ons klimaat.
Wie interesse heeft en meer wil weten over het einde van de wereld, wetenschappelijke tegenstellingen in de visie over het klimaat, de energietransitie, de onzin -bedrog?- rond alternatieve energie en vele andere belangrijke gegevens, moet dit boek van 215 bladzijden beslist aanschaffen.

Hier vindt u meer over het boek:
http://www.lijstdedecker.com/nl/dedecker-bindt-de-strijd-aan-tegen-het-ecologisme-1831.htm
of bij de uitgever Van Halewyck : http://www.vanhalewyck.be/index.php?page=bookDetail&id=562&writer=562

Lees verder in Morsum Magnificat 178.

Redactie Morsum Magnificat  ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 mei 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.