Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926491





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Grootschalige controleactie Federale Politie.
25 mei 2010
Regio Vlaamse Ardennen, Brakel en Ronse waren doelwit.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 732.700
Oudenaarde / Genk 25 mei 2010

Op vrijdag 21 mei 2010, tussen 17u en 00u hebben de lokale politiezones Vlaamse Ardennen, Brakel en Ronse, samen met de federale politie van het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde, op verschillende plaatsen 472 voertuigen en 72 personen gecontroleerd. Deze geďntegreerde controleactie was georiënteerd naar woninginbraken in het westelijk deel van het arrondissement Oudenaarde, nl. de regio’s
Vlaamse Ardennen, Brakel en Ronse.

Verhoogd veiligheidsgevoel.
Het doel van deze actie is enerzijds bijdragen tot een verhoogd veiligheidsgevoel bij de burger en anderzijds het ontmoedigen van eventueel aanwezige rondtrekkende dadergroepen en dit door een actieve aanwezigheid van meer ‘blauw op straat’ in de inbraakgevoelige buurten en op drukke verkeersassen in de regio. Gedurende de controleactie hebben de politieploegen op het terrein folders, met concrete preventietips om inbraken in voertuigen te voorkomen, uitgedeeld aan de bestuurders.

De resultaten.
In de marge van de actie werden diverse processen-verbaal opgesteld voor verkeersgerelateerde overtredingen, alsook 3 processen-verbaal voor overmatig alcoholgebruik. Van 3 bestuurders werd hun rijbewijs ingetrokken wegens alcoholmisbruik; 4 anderen kregen een proces-verbaal voor drugsbezit. Tijdens de controle bleek dat 1 persoon geseind stond als op te sporen en werd er 1 vreemdeling aangetroffen die illegaal in het land verbleef.

Bron: Federale Politie

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds ©


© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.