Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934658





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
A.S.T.R.I.D. Days : Vreemd vliegend tuig trekt aandacht bezoekers.
20 mei 2010
Users Days in Tour & Taxi noteerde meer dan 1500 inschrijvingen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 731.800
Brussel / Genk 20 mei 2010.

Vandaag 20 en morgen 21 mei 2010 vinden aan de Havenlaan 86C in de gebouwen van Tour & Taxi de " Users Days " van de nv A.S.T.R.I.D. plaats waarvoor 1.525 geïnteresseerden werden ingeschreven en de minister van Binnenlandse Zaken deze morgen het lint mocht doorknippen.

Antenne op een motorfiets van de Politie.


Een verticale straler zonder radialen dat moet met A.S.T.R.I.D. communicatie allemaal kunnen ... als het systeem dan niet goed werkt, vinden ze wel een andere zondebok.
 

Radiocommunicatie  hulpdiensten altijd een probleem geweest.
A.S.T.R.I.D. nv Refereert in haar reclamedrukwerk graag naar voertuigen van de politie, maar wat we vandaag op de stand van Zenitel zien is nogmaals een voorbeeld dat in de praktijk bepaalde aspecten met radiocommunicatie bij de hulpdiensten, inclusief de politie, nog steeds te wensen over laat. Op de motorfiets is er een antenne gemonteerd die niet voor dat soort communicatie kan gebruikt worden, de verticale straler staat er wel, maar er zijn geen radialen, de VSWR van die antenne kan nooit goed zijn. Dit is een professionele afgang van jewelste. Sinds de lezersbrief in HUMO 2528 van 16 februari 1989 hebben bepaalde politiediensten qua antennekeuze, nog niet veel geleerd, we zien dat ook vaak bij de anonieme wagens van de FGP, daar plaatst men de ASTRID antennes vlak naast een andere, uiteraard is dat ook nefast voor de VSWR en mogelijk de kwaliteit van de verbinding.

Het beweegt geruisloos door de hall en het is geen mini UFO ....



U leest over dit vreemdsoortig toestel meer in MM 178 ..

Geen "Mini UFO".
In de loop van de voormiddag cirkelde er plotseling een vreemdsoortig voorwerp boven de hoofden van de bezoekers, velen pakten meteen de GSM om een foto te maken, het geruisloos door de lucht zwevend toestel had wel degelijk veel bekijks, we plaatsen hieronder reeds de foto, meer in Morsum Magnificat 178 van mei 2010.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 24 mei 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.