Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934659





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Minister Freya Van den Bossche stuurde haar poes, gevolg : Geen Commissie.
19 mei 2010
Nieuwe jaarrapporten woonbeleid in Vlaams Parlement laten op zich wachten.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 731.400 
Brussel / Genk 19 mei 2010

Vandaag, woensdag 19 mei 2010, zou in de Hans Memlingzaal -Vlaams Parlement- zowel het Jaarrapport Toezicht als het Jaarrapport van het 8e werkjaar van het Agentschap Inspectie Ruimtelijke Ordening, Wonen en Onroerend Erfgoed, RWO worden voorgesteld. Freya Van den Bossche, Vlaams minister van Energie, Wonen, Steden en Sociale Economie, zou de primeur krijgen.

Minister is ziek.
In het persbericht van het Vlaams Parlement van 17 mei 2010 om 16:55 wordt de voorstelling van het rapport tegen  19 mei om 10:30u aangekondigd, deze redactie begeeft zich met het openbaar vervoer vanuit Genk naar het Vlaams Parlement, om 10:20u komt de commissievoorzitter aankondigen dat de zitting niet doorgaat omdat de minister ziek zou zijn-sic-, er waren wel excuses, maar ondertussen staan we daar wel.  Om 09:58u liep er op de redactie wel een e-mail van het Vlaams Parlement binnen dat de zaak geannuleerd werd, maar daar heb je niets aan als je al ter plaatse bent.

Patricia De Waele gaat het woonbeleid aanpakken ...


.. we hopen dat de Evergemse politica bij LDD op voldoende steun zal kunnen rekenen, misschien kan ze gewezen klusjesman Dirk Vijnck inschakelen, desnoods om de stukken op te ruimen.

Patricia De Waele.
We liepen bij het verlaten van de Hans Memlingzaal een tweede teleurgestelde tegen het lijf, Patricia De Waele. De politica wil haar LDD tanden in het woondossier zetten en aantonen dat de sociale huurmarkt niet beter is dan de private. Het zal, mits een beetje dossierkennis én het lezen van de artikels van Morsum Magnificat, niet moeilijk zijn om dat aan te tonen. De sociale huurmarkt heeft nog een tweede nadeel omdat daar, buiten de conformiteit, de handel en wandel doorspekt is van zowel politiek als hand- en spandiensten van en door dito politieke vriendjes. 

Wordt dus vervolgd.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
EVER ©

Laatste update ( 19 mei 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.