Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926922





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Drugslabo ontdekt aan de Kanaalweg in Tessenderlo.-Update4
08 mei 2010
FGP Hasselt valt binnen en diverse brandweerdiensten werden opgeroepen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 728.200
Tessenderlo / Genk 8 mei 2010.

Hier de link naar de Persconferentie.

--- Update 4 15:30 9/5/10

In de straat waar de huurder van het betreffende pand woont wordt er al druk gespeculeerd, WR zou niet aan zijn proefstuk zijn. In het ouderlijke huis waar de man woonde, woont nu een huurder, het pand te Tessenderlo werd verhuurd als kleine opslagruimte en de bouw van kleine constructies, er kwamen regelmatig Nederlanders op bezoek, aan derden zei WR dat er vuil linnen werd gewassen.
--- einde update 4

--- wijziging 12:10 9/5/10

--- Update 3 10:45 9/5/10
De persdienst van de Federale Politie laat weten dat er vandaag om 16:30u bij de FGP te Hasselt 
-Luikersteenweg- een persconferentie wordt gehouden. 

--- Update 2 10:15 9/5/10
Het lokaal waar het drugslabo werd ontdekt is, in tegenstelling tot wat hieronder is gemeld, niet dat waar vroeger Lim-bouw was gevestigd, dat zou leeg gemaakt zijn, nu via DTZ te huur. Er is op dat terrein ook nog een pand dat in augustus 2008 aan een zekere WR uit de omgeving van Aarschot -ook via DTZ- is verhuurd, dat wordt ons door de eigenaar van dat pand bevestigd. De Turken die daar ooit waren, zouden voor het bouwbedrijf Lim-bouw hebben gewerkt.
--- einde update 2

--- Update 1 09:20 8/5/10
Na 19:00u moet de FGP nog enkele personen hebben opgepakt, maar dan zeker niet ter plekke zelf -wel in Nederland-, ook de DJP -drugsectie- is vanuit Brussel -Frits Toussaintstraat- naar Tessenderlo afgezakt, het gaat dus om een grote vangst. Vreemd is dat de persdienst van de Federale Politie heden morgen van deze redactie de feiten moest vernemen, zelfs niet op de hoogte was van de geplande persconferentie die volgens Radio2 te Hasselt vandaag zou plaats vinden. 
--- einde update 1.

De Federale Gerechtelijke Politie van Hasselt viel rond 18u in de vooravond binnen in een drugslabo aan de Kanaalweg te Tessenderlo, volgens we vernemen werd er ter plaatse blijkbaar niemand aangetroffen.

Oud magazijn.

Op dat terrein aan de Kanaalweg te Tessenderlo is er momenteel alleen nog een marmerbedrijf actief, tot voor kort ook een bouwbedrijf dat blijkbaar in faling ging. Het helemaal achterin gelegen magazijn van dat bouwbedrijf zou leeg staan, maar zoals blijkt niet echt helemaal leeg want in de vooravond zou de FGP van Hasselt binnengevallen zijn en er een drugslabo gevonden hebben. Iemand van een ander bedrijf in de straat weet, dat daar Turken hebben gehuisd.


 
foto EVER 8/5/10 19:40
Hier is men duidelijk met een onderzoek rond drugs bezig.

Diverse brandweerkorpsen.

Behalve de brandweer van Tessenderlo, is ook een ploeg uit Mol en later ook een speciale eenheid -AGS Adviseurs Gevaarlijke Stoffen- van de Brandweer van Antwerpen opgeroepen, wat de FGP gevonden heeft en hoeveel weten we -nog- niet, evenmin of het om een omvangrijke drugsvangst gaat.

 foto EVER 8/5/10 19:40
Brandweer Tessenderlo, Mol en een AGS ploeg uit Antwerpen werden door de FGP van Hasselt ter plaatse gehaald.

Geplaatst op 22:07 8/5/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 06 mei 2022 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.