Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926492





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Temse : Gasleiding -middendruk- lek aan werf-Update1
30 april 2010
Middendrukleiding bij werken werf Cordeel beschadigd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 726.100.
Genk / Temse 30 april 2010

--- wijziigng 21:15 30/4/10
--- Update 1 20:45 30/4/10
Hoge, midden en uiteindelijk lage drukleiding.
Daar waar de eerste melding het over een "hoger drukleiding" had, wist Simon Van Weymeersch van EANDIS te vertellen, dat het over een "Midden drukleiding" te doen was, óók dat bleek niet te kloppen, de EANDIS woordvoerder heeft slechts een paar woorden gesproken en dan kloppen die óók niet-sic-. Uiteindelijk vernemen we van de brandweer van Temse dat het over een lage drukleiding aan een transformatiestation te doen was. Het was wel een werf van de firma's Belgomin en Cordeel uit Temse die daar graafwerken om een baanvak bij te leggen uitvoerden. Het afsluiten van de N16 en stilleggen treinverkeer was wel een erg overijverige maatregel.
--- einde update

Heden namiddag is er omstreeks kwart voor vier op een werf van Cordeel aan de Kasteelstraat in Temse, door werken, een gaslek in een middendrukleiding ontstaan, de buurt werd ontruimd en de N16 afgezet.

De manke communicatrie bij Eandis.
Bij Eandis werd er een spelletje gespeeld. Jean-Pierre Blomme, die ons gewoonlijk te woord staat, had geen dienst en verwees via zijn antwoordapparaat naar zijn collega Van Garsse die blijkbaar ook geen wachtdienst had en naar Simon Van Weymeersch verwees, die legde nogal snel de telefoon in en plaatste een bericht met verwijzing naar Leo Van Garsse, dus een échte Eandis carrousel. Simon Van Weymeersch komt liever op de Vrt zoals toen de rode propagandazender hem mocht filmen op een barbecue bij gedupeerde klanten, Eandis had de BBQ georganiseerd en betaald wegens veelvuldig veroorzaakte problemen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 30 april 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.