Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926494





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Elektriciteit wordt veel duurder : Morsum Magnificat waarschuwde al langer.
25 april 2010
Decentrale Energieproductie en groene stroom doen verbruikers de das om.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 724.500
Genk 25 april 2010.

Dat vanwege de liberalisering van de energiemarkt de elektriciteit 15% duurder zou worden bracht deze redactie al in 2003, door overal met een diapresentatie in de gemeenten te gaan aankondigen dat door de liberalisering de elektriciteit 15 % goedkoper zou worden, heeft een kabinetsmedewerker van Steve Stevaert, Géry Vanlommel -de Begijnendijkse radijssocialist -zich hopeloos belachelijk gemaakt, weer een mooi voorbeeld van socialistische demagogie -sic-.

Verdeelnetten elektriciteit een puinhoop.
Met het groot onderzoek naar de conformiteit van de aftakkingen voor levering van elektriciteit naar woningen, heeft
deze redactie in 2002 de "niet conformiteit" blootgelegd, FOD Economie werd door Olivier Deleuze -toen Staatssecretaris Energie- op de vingers getikt en alle verdelers werden aangemaand werk te maken om hun
ondermaatse netten in orde te maken, deadline 1 augustus 2002.  Maar tot op heden gebeurde dat nog altijd niet.
 
Decentrale Productie elektriciteit.
In plaats dat de politiek Electrabel dwingt om haar prijs te verlagen werd, door de schuld van de Groenen, bedongen
om Groene stroomcertificaten te kopen, dat was een grote vergissing waarvan iedere verbruiker het slachtoffer is,
maar daarmee is de kous nog niet af.
De bestaande netten deugen niet, maar nu er op de koop toe nog elektriciteit in het net wordt geïnjecteerd, is de
ramp compleet, het net kan dat niet aan en moet dus aangepast, op die manier kunnen de verdelers op kosten van de verbruikers hun net, dat nooit conform was, aanpassen!

Politiek dé grote schuldige.
Bij de gemengde intercommunales was Electrabel meestal hoofdaandeelhouder, de gemeenten die eigenaar zijn van
de netten werden door Electrabel, ten koste van de conformiteit van de netten, meer dan voldoende in de watten gelegd, door de incompetentie en de onmacht van gemeentelijke technische diensten verloederde het elektrische net tot een gevaarlijke puinhoop. Het zijn de politici die hun zakken door Electrabel hebben laten vullen, bij de Zuivere Intercommunales was het idem dito, zij het dan zonder Electrabel. Een Professor die in een zogenaamde kwaliteitsgazet zijn zeg mag komen doen, heeft altijd in het kamp van Electrabel gestaan, een gewezen journalist van De Tijd heeft er zijn tanden op stuk gebeten, werd zelfs bij Elia aan boord gehesen! EDL wist meer over die Professor, maar zoals dat gaat worden de vijanden in het kamp van het kapitalistisch systeem gelokt, de journalist van De Tijd koos voor de centen.

Domme Belgen.
Het "Steunpunt" voor de armoedebestrijding -CGKR- en de CBPL -Privacycommissie- zijn zeer vindingrijk om rechtse
partijen te bestrijden, zullen er misschien in slagen om de Vlaams Belang partijfinanciering af te laten nemen, maar om de kleine en arme mensen te vrijwaren van nóg meer armoede, daar faalt het Steunpunt en de CBPL grandioos. De CBPL slaagt er niet eens in om bij IBZ een "Omkadering" voor het gebruik van de e-ID in de wet van 19 juli 1991 te laten opnemen, hoe zouden ze er dan in slagen om het invoeren van "Slimme" meters tegen te houden -sic-.  De stijging van de kostprijs van de kilowatt elektriciteit is de schuld van de politici met de Groenen op kop, het is door het invoeren van alternatieve energie dat de verdelers nu op kosten van de verbruiker hun rotzooinetten kunnen aanpassen, de verdelers hebben al sinds 10 maart 1925 -Hoofdstuk 6 art 13- de wet overtreden, daardoor ontstond er op vele plaatsen, zoals te Sijsele "brand door kortsluiting" en elektrocutie -Meslin L'Eveque". De verantwoordelijken zijn zondermeer criminelen, maar aangezien de "politiek" en de "justitie" te veel vermengd zijn, gaat alles in de doofpot. Domme Belgen, zien jullie dat dan niet? Dan moeten jullie ook niet klagen, maar betalen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 27 april 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.