Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926495





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
De zaak van 1 miljoen Euro schadevergoeding tegen Dirk Claes.
21 april 2010
Resultaat van politiek spel tussen Vlaams Belang en CD&V Rotselaar.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 723.400
Genk / Rotselaar / Leuven 21 april 2010

--- wijziging 18:45 21/4/10
--- wijziging 16:00 21/4/10

Vandaag verschijnt er in Het Laatste Nieuws een artikel over een "Man"  -duidelijk geen vrouw-die van senator Dirk Claes één miljoen Euro schadevergoeding vraagt. Een reporter van de grootste gazet van het land was gisteren als énige toeschouwer tijdens de zitting van de burgerlijke rechtbank te Leuven aanwezig. De aanzet van het geschil is deze brief van 23 maart 2005.

Vlaams Belang Rotselaar.
In het betoog -en vooral de stemmingmakerij- van de advocaten van Dirk Claes -CD&V- wordt gesteld dat Vlaams
Belang Raadslid Maggie Weemaes, in de gemeenteraad van Rotselaar over het onderwerp m.b.t. radioactieve bliksemafleiders op Rotselaars grondgebied, zou geïntervenieerd hebben op vraag van deze redactie, maar dat is onzin waarvan geen enkel bewijs voorhanden is. Wat wel gebeurde is het versturen van een persbericht van de Vlaams Belangafdeling Haacht-Rotselaar -dat eveneens aan deze redactie werd overgemaakt-, ondertekend door
Luc L, in dat -pers-bericht van 27 februari 2005 om 15:24 staat het volgende te lezen:

-----
Date: Sun, 27 Feb 2005 04:33:46 -0800 (PST)
From: Luc Lamine
Subject: PERSMEDEDELING/ROTSELAAR/BURGEMEESTER/KLACHT/KENNELIJK WANGEDRAG
To:

Afschrift Fax aan Gouverneur Vlaams-Brabant
3110 Rotselaar, 27 februari 2005
Luc Lamine                                                     
Geachte Heer Gouverneur,
Ik leg klacht neer tegen burgemeester Claes van Rotselaar en vraag zijn afzetting door de Koning wegens kennelijk
wangedrag op grond van artikel 82 van de nieuwe gemeentewet wegens de feiten hieronder vermeld en wegens het tot tweemaal toe beliegen van de gemeenteraad -en dus van de hele bevolking- omtrent de metingen aan de
bliksemafleiders uitgevoerd.
Schriftelijke bevestiging volgt per gewone post.
Hoogachtend,
Luc Lamine
Stwg op Wezemaal 90
3110 Rotselaar

------
ROTSELAAR:
[...] AAN DE MACHT
Het volgende schandaal dat Rotselaar heeft getroffen werd door de [...] pers doodgezwegen. Het is de zaak van de bliksemafleider met radioactieve plaatjes op het dak van de gemeenteschool in Rotselaar-Heikant.Deze bliksemafleider werd zonder vegunning geplaatst in een -volgens [..]Dirk Claes en Dirk Jacobs-, niet meer te achterhalen verleden. Illegale bliksemafleiders worden meestal niet onderhouden zodat de radioactieve stoffen vrijkomen en met het regenwater hun weg zoeken naar de begane grond, bijvoorbeeld naar de speelplaats van de school. Erger is dat de bliksemafleider op illegale wijze werd weggenomen en verplaatst naar het dak van de kerk van de Heikant. Ook dan kunnen er radioactieve stoffen ontsnappen.

Bliksemafleiders met radioactie plaatjes zijn zeer gevaarlijk. Wie in contact komt met het radioactieve materiaal raakt besmet en loopt het gevaar botkanker te krijgen. Ons "ondemocratisch" gemeenteraadslid bracht dit schandaal op de Rotselaarse gemeenteraad als een bijgevoegd agendapunt ter sprake..

Ons raadslid sprak o.a. over het gevaar voor botkanker voor de kinderen van de school en voor de gemeentearbeiders die de bliksemafleider verplaatst hadden. Burgemeester Dirk Claes en Eerste schepen Dirk Jacobs zaten tijdens de uiteenzetting van ons raadslid met elkaar te praten om te tonen dat zij niet naar "ondemocratische" woorden luisteren. Zij haalden de schouders op en lachten ons raadslid in haar gezicht uit. Botkanker? Kinderen met botkanker? Dat is toch om mee te lachen!

Dirk Claes en Dirk Jcobs vergaten wel dat er niet zo heel veel maanden geleden in de school van Rotselaar-Heikant twee kinderen uit dezelfde klas aan botkanker gestorven zijn. De kinderen zaten amper in het vijfde studiejaar...  Er was dus icht reden om te lachen op de Rotselaarse gemeenteraad. Botkanker! Het waren toch maar kinderen van een "school zonder God" zeker?

Wij van Haacht-Rotselaar vatten het kernachtig samen: Dirk Claes en Dirk Jacobs, de lachers, zijn [...]  En hun college is net veel beter. Wij sparen wel de dames: Lucia Wouters heeft zelf een zeer zware ziekte (achter de rug, hopen wij)  en Hilde Van  Laer... Hilde Van Laer, voorwaar, zij zal [...].

Dat [...] als beide Dirken het voor het zeggen hebben in Rotselaar is een gevolg van de nalatigheid van de CVP- en CD&V-leiding, die teveel kijkt naar stemmenkanonnen en te weinig naar de morele integriteit van haar boegbeelden. Ge komt uit de Chiro, dus ge zijt ne goeie. 

Maar iin man draagt in dit alles een zeer zware morele verantwoordelijkheid. Ein man is zeker niet arm van geest.. en voor him zal God veel strenger zijn.

Prof. Dr. senator Hugo Vandenberghe van de KU Leuven is voorzitter van de Commissie voor de Justitie in de Senaat. Maar ... hij zetelt in de gemeenteraad van Rotselaar voor de CD&V van de [...] Dirk Claes en Dirk Jacobs. Als fractieleider nog wel. Hij zou beide "heren" tot de orde moeten roepen. Hij zou tussenbeide moeten komen. Hij bedriegt de CD&V-kiezer door om de zes jaar "op te komen" als "de professor", net alsof hij enige meerwaarde te bieden heeft. Zijn meerwaarde is nul. Bros. Rien de knots. Hij heeft niets in de pap te brokken. Neen, wij zijn toch even iets te streng voor "den Hugo". Hij brengt iin meerwaarde in de raad. Als er een voetbalmatch door de Rode Duivels gespeeld wordt tijdens een raadszitting, dan zorgt hij ervoor permanent van de stand op de hoogte! te blijven. Als de Rode Duivels winnen, dan roept hij uit volle borst (zonder het woord te vragen) in volle raad uit: "We hebben gewonnen!" Zijn zesduizend Belgische [...] die hij aan zitpenning opstrijkt -wanneer hij al opdaagt-  is dus geen geld in het water! Geen parels voor de zwijnen (wij bedoelen met het andere woord voor "varkens" zeker niet de beide [...], alleen maar uit respect voor deze dieren, de ichte varkens, de biologische varkens dus).
[...]
Luc Lamine
Steenweg op Wezemaal 90
B-3110  Rotselaar
zie URL:
http://vlaamsbelanggrootrotselaar.bravehost.com/
VLAAMS BELANG
afdeling Haacht-Rotselaar
----- einde persbericht zonder wijzigingen aan de tekst aan te brengen. 


Luc PAF....
Niet alleen dat persbericht werd overal rondgestuurd, maar ook in PAF van 3 maart 2005 verscheen een artikel met
als auteur Luc PAF. Wie dat artikel leest en vergelijkt met de volledige inhoud van bovenstaand persbericht zal geen moeite hebben om de auteur te achterhalen, de inhoud van het persbericht is quasi gelijk aan het artikel in PAF. Deze zaak geeft nogmaals aan wat voor personen het Vlaams Belang in haar rangen heeft / had, wie met het Vlaams Belang omgaat moet dus uiterst voorzichtig zijn, u bent voor de mogelijke gevolgen gewaarschuwd.

14:43 21/4/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 23 april 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.