Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16927261





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Hommeles bij het Vlaams Belang?-Update2
13 april 2010
Onderlinge twisten tussen Genkse mandatarissen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 721.200
Genk 13 april 10.

--- Update 2 11:30 15/4/10
De "Cavalier seul" actie.
Persbericht van Jimmy Wenmeekers:
Zaterdag 27 februari de Carrefours staken; Jimmy Wenmeekers bedeeld meer dan 1500 pamfletten in zijn ééntje, maar krijgt de steun van al het personeel en werkenemers van carrefour. Maar ook van duizende klanten of mensen die hun steun willen betuigen. De 2 facebook-groepen lijkt een groot succes. Jimmy was gestopt met het verzamelen van schriftelijke handtekeningen, omdat hij dit alles alleen doet. (je kan namelijk niet en pamfletten bedelen en schriftelijke handtekeningen bijeenhalen tegelijkertijd). De vakbonden steunen deze éénmans actie, zowel de Carrefour van shopping 1 als die van het stadsplein in Genk. Zijn pamflet werd gewoonweg tussen de vlaggen van de vakbonden geplakt en op deuren van de Carrefour winkel. Tot op heden zouden er bijna 2250 handtekeningen verzameld zijn en dit door Jimmy Wenmeekers.
Jimmy Wil dat de politieke instanties alles in het werk stellen om als Carrefour Belgium bij zijn besluit blijft, dat Burgemeester Wim Dries van Genk in samenwerking met Vlaams Minister-President Kris Peeters (één en dezelfde partij) proberen te zoeken naar kandidaat overnemers. Een supermarkt is volgens Jimmy zeker nodig in een stad, in een stad van meer dan 65000 inwoners en waarvan vele mensen van oudere leeftijd zijn in het centrum wonen.
 Meer Info?
Wenmeekers jimmy
Zonneweeldelaan 25 bus 34
3600 Genk
----- einde persbericht van Jimmy Wenmeekers.

Strijkt Jimmy Wenmeekers te veel tegen de haren van Chris Janssens?
Is er tóch méér mis?
Lees meer in Morsum Magnificat 177 -april 2010- 



--- Update 1 16:30 13/4/10
Stijn Vangeneugden vindt de aantijgingen onzin maar geeft wel toe dat Jimmy Wenmeekers soms wat moeite heeft met teamwerk, wat de kassa betreft wordt er regelmatig, minimum tweemaandelijks, op een open wijze inzage gegeven en hij besluit; "Ik ben niet op de hoogte van énig probleem, maar zal de volgende keer extra toekijken".

Deze redactie krijgt een tip dat er problemen zijn binnen de Vlaams Belang fractie van Genk, de problemen zouden zich vooral situeren tussen Chris Janssens en Jimmy Wenmeekers, zijdelings worden ook Lydia Werrebrouck en Stijn Vangeneugden genoemd.

Kassa?
In de gemeenteraad van 17 februari stapte Jimmy Wenmeekers vroegtijdig op, een aantal interpellaties van het  Raadslid werden niet meer gesteld en in extremis geannuleerd, Chris Janssens diende zich bij de Voorzitter te excuseren voor die laattijdige intrekking. De klachten die bij derden werden geplaatst, handelden over Lydia Werrebrouck die Jimmy fysiek zou hebben aangepakt, ook het optreden van Stijn Vangeneugden in commissies -ondermeer- over dossierkennis werd gehekeld -iets wat deze redactie ook reeds beaamde -, er werd in het geklaag ook gewag gemaakt over problemen met de Genkse Vlaams Belang kassa. We telefoneerden Jimmy Wenmeekers daarover die beloofde de redactie terug te  bellen, wat echter niet gebeurde, op de e-mail die deze redactie daarover aan Jimmy stuurde, kwam ook geen reactie, ook Stijn Vangeneugden kon niet bereikt worden.

Carrefour.
De actie die Jimmy Wenmeekers rond de ontslagen bij Carrefour voerde zou bij het Vlaams Belang niet in goede aarde zijn gevallen, dat was trouwens ook al te lezen in een persbericht dat Wenmeekers daarover verstuurde, het raadslid zou van het Vlaams Belang geen enkele steun hebben gekregen, Jimmy moest het helemaal alleen doen was toen de kritiek. Sommigen binnen de Vlaams Belang fractie van Genk kijken inderdaad een beetje neer op Jimmy Wenmeekers, dat kunnen wij wel degelijk bevestigen.
Ruzies binnen de Vlaams Belang fracties zijn niets nieuws, die zijn sinds 2007 overal losgebroken, de overlopers naar LDD ontpopten zich ook dáár idem dito, maar dat weten we ondertussen ook.
  
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 15 april 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.