Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926497





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
LDD : Hoe bang is het bestuur van zijn achterban?
27 maart 2010
Grote problemen zetten domper op interne bestuursverkiezingen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 717.100
Genk 27 maart 2010

Vandaag ontvangt deze redactie een e-mail van leden en ex leden van LDD uit Vlaams Brabant, we plaatsen het bericht hier integraal en ongewijzigd :
 
---
De interne bestuursverkiezingen van 27 maart a.s. doen de stoppen doorslagen daar waar dit een feest hoort te zijn.  Schaam u Jean Marie dat u niet het fatsoen had eerlijk te zijn tegen uw achterban. Uw achterban die zich ten allen tijden achter u schaarde. U aanbad, sommige reeds van eind 2006 begin 2007. Ze sprongen soms letterlijk, enkel op uw vraag, mee de koude zee in.
De onervaren kandidaten en kar- trekkers  waren de slagkracht van LDD in 2007. Dit deed vele kiezers hopen dat er beterschap op komst was. Het leek te mooi om waar te zijn, de voorspellingen beloofden u gouden tijden.  Ervaring was nodig maar domineerde algauw op de klassieke politieke manier. Intern kreeg u het moeilijk. U wilde niet zien en horen en koos voor de ex collega’s, zij moesten hier en daar brandjes gaan blussen.  U ontglipte de aanhang.  De onervaren wereldverbeteraars haakten stuk voor stuk af, met hen zijn kiezer. Ik kan niet anders dan Chris Dobbelaere volgen in zijn betoog: “Toch even verduidelijken“ .
Kritische leden werden en worden buitenspel gezet. Hun stemrecht & zelfs hun lidmaatschap ontnomen, om de goedgekeurde slaafse pionnen alle kansen te geven bij deze interne verkiezingen.
De onthullingen die Chris bracht  zijn uw laatste kans. U bent de leden van de partij op zijn minst verontschuldigingen verplicht. Voor ons is het dus te laat, u wil ons er niet meer bij.  Uw leden zullen het u wel vergeven. Beste Jean Marie toch wensen wij u, uw mandatarissen en leden,  een vreugdevol paasfeest.
---
naam en adres bekend bij de redactie.

Vlaams Brabant.
Informanten beweren dat er van de 1000 leden die Vlaams Brabant telde, nog maar 600 overblijven, andermaal worden er vragen gesteld over de verkiezingscampagne van Peter Reekmans. Leden met een lidkaart blijken vandaag niet te kunnen stemmen, anderen, die betaald hebben, ontvangen geen login om te kunnen stemmen. Anderen hebben het over de broer van Jean-Marie die 8000 € per jaar zou ontvangen om de boekhouding van de vzw na te zien, kortom de machine met de vuile was draait op volle toeren.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.