Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926498





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Domper op "High Tech" vzw Europlanetarium-Cosmodroom
24 maart 2010
Technische Inspectie Limburg formuleert opmerkingen veiligheid.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 716.200
Genk 24 maart 2010.

--- wijziging 09:45 25/3/10

Het bezoek van de Limburgse Technische Inspectie heeft een domper gezet op het door Schepen Dullers herhaaldelijk verwijzen naar de High Tech die bij het tot stand brengen van de nieuwigheden in de vzw Europlanetarium-Cosmodroom werden aangewend.

Inbreuken.
Volgens deze redactie was het duidelijk dat bepaalde technische installaties zelfs niet voldeden aan de meest elementaire regels van goed vakmanschap. FOD WASO heeft dat blijkbaar, volgens een e-mail van Secretaris Rudi Haeck van 23 mei 2010, aan deze redactie bevestigd, die plichtsbewustheid -en openheid van bestuur- siert de Genkse Secretaris.

Technische installaties.
De vraag dient nu gesteld te worden hoe het staat met -ondermeer- de periodieke keuringen van de elektrische installaties die door het erkend organisme OCB worden uitgevoerd. Alhoewel sommigen de inbreuken minimaliseren, is het zo dat kleine oorzaken maar al te vaak grote gevolgen hebben. Sommigen in Genk zijn verblind door "glitter en glamour" dat ze alle aandacht voor belangrijke details verliezen.

Wordt kantoor burgemeester een klein "Paleis".
Nu Jef Gabriėls van zijn welverdiende rust geniet en Wim Dries in sneltreinvaart allerlei projecten uit de grond stampt, activiteiten bijwoont, steunt en ondersteunt, is een "Superdeluxe" kantoor een must. Kwatongen beweren dat de bedragen van de offertes die binnenlopen voor de inrichting van het kantoor van de burgemeester de pan uitswingen. Dat staat in schril contrast met duizenden Genkenaars die geen fatsoenlijk onderkomen hebben en de al jaren aanslepende problemen in Sledderlo en Termien die maar niet opgelost worden, de "Eigen Belang Eerst" doctrine kent duidelijk geen grenzen.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck
  ©

Laatste update ( 25 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.