Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928030





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Vlaams Belang Nijlen : Nederlandse persbelangstelling
09 september 2006
Nederlands radiomaker van Humanistisch Verbond zakt af naar Nijlen

Betekom / Nijlen 8 september ?06.
De locale afdeling van het Vlaams Belang te Nijlen kreeg de aandacht van een Radioreporter van de Nederlandse Humanistisch Omroep, voor Nederlandse normen een relatief kleine <linkse> organisatie www.humanistischeomroep.nl

Werkterrein Nijlen.
Joost WILGENHOF werkt voor het programma Radio Atelier en verplaatste zijn werkterrein van de grootstad Amsterdam  naar het kleine Nijlen, speciaal om te proberen het stijgende succes van het Vlaams Belang te achterhalen.
Om de Nederlander aan te treffen trekken we, geheel onverwachts, op vrijdag 8 september ?s avonds om half acht naar het mosselfeest van het Vlaams Belang afdeling Bevel - Kessel ? Nijlen en we treffen Joost daar aan.



Rechts op de foto : Radiomaker  Joost Wilgenhof 
(Nederlands Humanistisch Verbond)
in actie tijdens het mosselfeest van het Vlaams Belang
te Nijlen

in actie tijdens het mosselfeest van het
Vlaams Belang  te Nijlen.  Hopelijk hadden de geinter-
vieuwden 
niet te veel spraakwater genuttigd want
dat zou de waarde van de reportage in vraag kunnen
stellen.  Het feest waarop zo'n 250 ? 300 personen
aanwezig waren duurde immers tot in de kleine uurtjes.

Rare toestanden.
Joost Wilgenhof onderbreekt even zijn reportage om naar onze toelichting over de gang van zaken in Vlaanderen te luisteren. We maken duidelijk dat het met de verhouding Vlaanderen / Walloni? ?cht niet meer verder kan en dat het, met of zonder het Vlaams Belang, mo?t veranderen.
Dat het Vlaams Belang condito sine qua non en de facto overal, dikwijls onder valse voorwendsels, wordt geweerd is een feit. Joost moet toegeven dat deze partij op heel weinig sympathie kan rekenen en een wel zeer speciale behandeling krijgt.

Geen onafhankelijke pers in Belgi?.
Voor zover de Nederlander dat nog niet wist, hebben wij hem duidelijk gemaakt dat de pers in Belgi?, zonder uitzondering, de spreekbuis is van de gevestigde politieke partijen die het eigenbelang en het behoud van macht (de facto geld) door een partij als het Vlaams Belang (dat Vlaanderen van Walloni? wil scheiden) bedreigd zien. Alle middelen zijn goed om die partij af te schieten waarbij gretig gebruik wordt gemaakt van de media.

Mest- en mestkevers.
We weten allemaal dat KAREL DEGUCHT de kiezers van het Vlaams Belang als ?mestkevers? bestempelt, zou het niet kunnen zijn dat deze zogenaamde mestkevers voer hebben gevonden in het mest dat door de VLD en consorten is gemaakt ? 

Terug naar v??r 1830 ?
Na de opvoering van ?De stomme van Portici? op 30 augustus 1830 ontstaat er in Brussel een revolutie die de onafhankelijkheid van Belgi? zal inluiden welke op 4 oktober 1830 dan ook wordt uitgeroepen. Belgi? stond vanaf dan niet langer onder Nederlands bewind maar vandaag lijkt het erop dat het Belgische systeem niet meer werkt. Zou de komst van de Nederlandse pers een voorteken kunnen zijn van een hereniging ?   
In de verkiezingsslogan van het Vlaams Belang lijkt voer te zitten dat het Vlaams Belang in Rotterdam ging ophalen, we denken daarbij aan de partij van PIM FORTUIN.  Mogelijk vertrekt daar de denkpiste van Joost WILGENHOF en wilde de radiomaker dat te Nijlen aan de praktijk toetsen ?

Nederlandse Radio 1.
Of hij daarin slaagt zal te horen zijn op radio 1 (Nederland) op de avond van de verkiezingen op 8 oktober om 21.00u  in het programma Radio Atelier <zie link hierboven>. 

Vlaanderen / Nederland ? Walloni? / Frankrijk.
Deze redactie kreeg bewijsmateriaal toegeleverd dat overheidsinstellingen in Walloni? aanbestedingen uitschrijven die moeten voldoen aan de Franse Normen !  Van de Vlaams Minister President YVES LETERME blijft elke reactie achterwege. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven !
Het kan nochtans eenvoudig worden opgelost: Vlaanderen bij Nederland en Walloni? bij Frankrijk !

Paginabezoekers website MM : 132.850

Laatste update ( 09 september 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.