Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926498





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brand in ZNA Sint Erasmus Ziekenhuis Borgerhout
20 maart 2010
Kleine brand door eigen diensten geblust.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 715.000
Genk / Antwerpen 20 maart 10

--- wijziging 10:10 21/3/10

Er is heden morgen om half twaalf een brandje geweest zijn in het Erasmusziekenhuis te Borgerhout, bladeren in een keldergat hebben vuur gevat.

Rookontwikkeling.
Bladeren die zich aan de buitenkant in een keldergat van het Erasmusziekenhuis aan de Luitenant Lippenslaan te Borgerhout bevinden, hebben om één of andere reden -men denk aan een sigaret- vuur gevat, in een lokaal waar zich technische toestellen bevinden was er rookontwikkeling.

Zelf geblust.
Nat als op 2 maart 2008, toen er na een kortsluiting brand was in het Stuivenberg, was het vandaag toch even chaos om iemand te vinden die iets aan de pers mocht zeggen, men heeft ons drie keer doorverbonden tot bij de spoed, maar ook daar was het nummer van de heer Willems -die alleen bij hoge nood mag gebeld worden- niet te vinden.
Uiteindelijk bemachtigden we het GSM N° van Mon S. die bevestigde dat het brandje behalve wat rookontwikkeling niets voorstelde en met eigen middelen werd geblust.

Medisch Interventie Plan.
In het lokaal waar de rookontwikkeling was, staan enkele technische toestellen die niets met de patiëntenkamers te maken hebben, de brandweer is wel geweest, maar toen was het allemaal al opgelost, onze eigen mensen hebben het brandje geblust. Dat het MIP werd afgekondigd is normaal, dat gebeurt automatisch vrij snel tot men weet wat er juist aan de hand is, dat is ondertussen allemaal afgeblazen, als lid van de Directie ga ik mij nu ter plaatse vergewissen van het gebeuren, aldus Mon S.

12:30 20/3/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 21 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.