Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928030





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
VLD Persnota : Defensieve reactie FGTB
07 september 2006
Hoe na?ef is BART SOMERS van de VLD ?


Betekom / Brussel 7 september 2006

Onverdraagzaam.
Iedereen weet dat de goednieuwsshow van de VLD en de weggeefpolitiek van de SPa " Nep " is en wij dat allemaal in de vorm van ??n of andere verkapte belasting betalen, iedereen weet ook dat het steeds bergaf gaat en Belgi? in feite bankroet is,  steeds harder werken en steeds minder verdienen, overal betutteling, beperken van vrijheden, etc
De "stemhonger" van de SPa sust de vreemdelingen, beloond het profitariaat en de illegaliteit waardoor er dikwijls een omgekeerde discriminatie ontstaat, etc, etc, d?t frustreert de bevolking,  daarom worden mensen steeds agressiever, onverdraagzaam etc,


De VLD stuurde onderstaande persnota :
+++
VLD-voorzitter Bart Somers betreurt de zeer defensieve reactie van het FGTB op de VLD-voorstellen inzake werkloosheid. De Secretaris-Generaal van de Waalse vleugel van de socialistische vakbond zegt dat de werkloosheidsval te wijten is aan een gebrek aan een correct loon en behoorlijk werk. Hij haalt daarbij uit naar het VLD-voorstel om de werkloosheid in de tijd te beperken. Bart Somers: ?Deze reactie getuigt van een zeer defensieve houding. Er is werk. De goede economische groeicijfers van de afgelopen maanden vertalen zich in nieuwe jobs. In de eerste zes maanden van dit jaar waren er 20 procent meer vacatures in Vlaanderen. Het aantal jobaanbiedingen bedroeg maar liefst 117.000. Toch daalt de werkloosheid niet even drastisch. Meer nog. Voor vele knelpuntvacatures moeten we een beroep doen op arbeidskrachten uit de nieuwe EU-landen, zoals Poolse metselaars en Roemeense verpleegsters. Er is dus duidelijk sprake van een ?mismatch? tussen de vele vacatures en de vele werkzoekenden in ons land. De VLD wil deze mismatch aanpakken met diverse maatregelen, waaronder het voorstel om de werkloosheidsuitkeringen in een eerste periode te verhogen, maar ze ook te beperken in de tijd.?

Behalve dit voorstel is de VLD ook steeds vragende partij om werken beter te belonen. Bart Somers: ?Wie werkt moet daarvoor beter beloond worden. Op die manier moedigen we mensen ook aan om aan de slag te gaan. Daarom pleiten we voor lastenverlagingen voor werkenden.? Onlangs besliste de federale regering om een jobkorting in te voeren, d.i. een hogere forfaitaire beroepskostenaftrek. Eerder besliste de Vlaamse regering om, in uitvoering van het Vlaamse regeerakkoord, tegen 2009 een belastingvermindering van 200 euro te geven aan alle werkende Vlamingen. Somers: ?Het is via deze weg van lastenverlagingen, gecombineerd met een kordate activering van werkzoekenden, dat we de werkloosheid structureel te lijf gaan. Ik denk niet dat een vakbond daar een probleem mee kan hebben. Haar rol is toch in de eerste plaats zorgen voor werk? Of niet??

+++

Hoe na?ef is Bart Somers ?
Weet Bart Somers <Poulain van Verhofstadt> dan niet dat de vakbonden alleen maar rijker worden van de werklozen ?  Denkt de VLD echt dat alle Belgen oerdom zijn ?  Mocht de VLD op 8 oktober 2006 de rekening niet gepresenteerd krijgen vormt dat stof tot nadenken omtrent het IQ van de Belgen.

Bezoekers website MM : 132.150

Laatste update ( 08 september 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.