Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16928030





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Brecht : Twintig jaar illegaliteit en toch dreigen met een proces
07 september 2006
Het verhaal van de illegale radioactieve opvanger te Brecht vandaag in Gazet van Antwerpen.


Betekom / Brecht 7 september ?06
Het verhaal van de illegale radioactieve opvanger te Brecht krijgt een vervolg, vandaag lezen we in Gazet Van Antwerpen de leugens van de burgemeester en we vernemen dat de schooldirectie richting auteur (Jan Vorsselmans GVA) van het artikel dreigt met een rechtzaak   

De leugens van de Burgemeesters aan de pers.
Het is onvoorstelbaar hoe Burgemeesters tegen journalisten kunnen liegen, hier te Brecht opnieuw een schrijnend voorbeeld, toen wij naar de Burgemeester telefoneerden was het zijn echtgenote die de boodschap zou doorgeven, tot op heden van de heer JANSSENS niets gehoord.
Aan JAN VORSSELMANS van GAZET VAN ANTWERPEN zegt  Burgemeester JOS JANSSENS dat de gemeente daarmee niets te maken heeft omdat het om een priv? school gaat. We moeten Federaal Parketmagistraat (naam gekend) hier weer bijtreden dat de burgemeesters obstructie plegen.
We raden de heer JOS JANSSENS aan om de website van het F.A.N.C. te raadplegen, daar kan hij lezen dat een burgemeester wel degelijk de verplichting heeft om toe te zien op de aanwezigheid van de illegale radioactieve tuigen in zijn gemeente ??k al staan die op een privaat gebouw (KB 20 juli 2001 artikel 79.3).

 www.fanc.fgov.be/newfanc/nl/reglementation_20_07_2001_chapitre_XIV.htm#art79

Ondanks precedenten : Onaanvaardbaar gedoogbeleid van het F.A.N.C.
In maart 2003 was er al een radioactief incident in het kinderopvangcentrum ?De Brem? te Oostende, dat haalde zelfs meer dan voldoende de locale pers. Ook de Minister van Binnenlandse Zaken werd daarover ge?nterpelleerd door Hagen GOYVAERTS <Vlaams Belang>,  zie ook  MM_61P   en ook   MM_86P_jul03_Ban_Oostende.pdf, toch laat het F.A.N.C. een soortgelijk toestel, dat ook op een school staat, te Brecht ongemoeid !

De e-mail van de Directie van de St Michielschool
van 29 juli 2005 onderschreven door Denise Jansen

St Michielschool wel degelijk ge?nformeerd.
Reeds in februari 2004 werd de toenmalige Directrice op de hoogte gesteld van het probleem, op 23 augustus 2005 werd er door die Directrice gemeld dat er ?volgende week? daarover een vergadering was.
Op 10 oktober 2005 heeft een zekere D.JANSEN telefonisch gezegd dat er aan nucleair inspecteur van het F.A.N.C. (EDITH GOES) uitstel is gevraagd en dat is blijkbaar ook gebeurd, het onaanvaardbare gedoogbeleid van het F.A.N.C. !

Dreigen met een proces.
Op 29 juli 2005 heeft DENISE JANSEN (Directie Sint- Michielschool) zelfs een prijsvraag gestuurd naar de firma HELEBLITZ <inzet>. Als ze het vandaag in Brecht nog niet weten, ergo met een proces dreigen, dan schort er toch iets !  Wie zit hier fout, wie brengt de volksgezondheid in gevaar ?
De huidige Directie zou vanwege het artikel van vandaag met een proces richting Gazet van Antwerpen dreigen, van lef gesproken.

Bezoekers website MM 132.100

Laatste update ( 07 september 2006 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.