Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16934173





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk Belastingen : Radioactief, frustratie, kommer, kwel, schending privacy.
01 maart 2010
Bolwassing van Turks / Marokkaanse vrouw in gang te volgen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 710.000
Genk 1 maart 2010.

Op 23 februari 2010 wil ik, op aanraden van het ocmw van Genk, inlichtingen inwinnen bij de belastingdiensten te Genk en het werd, zoals te verwachten, niets ...

Informatieloket.
Op het gelijkvloers is er vlak bij de ingang rechts in de hoek van de gang een lokaaltje met een loket, maar buiten een stoel die er staat, is het niet bemand! Wie informatie wil zoekt het maar uit. In de gang tegenover dat onbemand informatieloket staat een bank waarop een meneer zit te wachten, vlak ernaast is een lokaal waarvan de deur op een kier staat ....

Sollen met mensen :
"Bolwassing en schending van de privacy".

Omdat niet meteen duidelijk is in welk lokaal of verdieping bepaalde diensten te vinden zijn, wacht ik even aan het onbemande informatieloket in de hoop dat er tóch nog iemand zal komen opdagen. Ondertussen is het gesprek tussen de belastingsambtenaar en een persoon achter de op een kier staande deur, in de gang goed hoorbaar. De vrouwelijke ambtenaar spreekt dermate luid dat het onmogelijk is het gesprek niét te horen, er wordt ondermeer gezegd : " U heeft al 3.300 € schuld " en verder : " u moet 330 € per maand afbetalen " en meer " u gaat de deurwaarder krijgen " en opnieuw " hoe gaat u die 330 € per maand betalen, wat doet uw man ", enkele minuten later komt een Turks / Marokkaanse vrouw van ongeveer 50 jaar, niets vermoedend, naar buiten .... Als dat geen schending van de privacy is.

Koffie.
Voorgaande was omstreeks 09:50u en kort daarna komt een dame met een dienbord met twee kopjes koffie uit dat lokaal die vraagt : " Zoekt u iets? " Weet ik veel wie zij is, moet ik dan zómaar een document aan haar laten zien dat ik in de hand heb? Voor mij leek zij de koffiejuffrouw, die met mijn document geen zaken heeft, ze heeft zich ook niet geïdentificeerd wie ze was! Na wat gezoek vind ik het lokaal maar de persoon die ik nodig heb is om 10:00u met koffiepauze, het duurt tot 10:30u vooraleer de ambtenaar terug is.

Kommer en kwel.
Uiteindelijk blijkt dat de belastingen te Genk niets kan doen, óók niet om te helpen bij het invullen van een belastingaangifte, anderzijds volgen er een resem klachten. Ondermeer het feit dat twee Samsung laserprinters op de tafel in het kantoor staan opgesteld, zou de gezondheid van de ambtenaar schaden, ook het feit dat de radiatoren niet uitgerust zijn met thermostatische kranen kan volgens de ambtenaar niet. "Meldt dat maar aan de minister" zegt deze.

Radioactieve rookmelders.
Wetend dat de ambtenaar bezorgd is voor de gezondheid, lijkt het zinvol om te verwijzen naar de radioactieve rookmelders van NITTAN met een dosistempo van 0,7 µCi, die in de gang tegen het plafond hangen, nu staat de gefrustreerde ambtenaar met de mond vol tanden te kijken. Ik raad hem aan de preventieadviseur daarvan in te lichten want Americium 241 is écht niet gezond.

De met Am-241 uitgeruste Nittan rookmelders
in de gebouwen van de belastingen te Genk ...




.... dat wist de ambtenaar nog niet, nu wel.

Maat voor niets.
Tegen 11u heb ik vastgesteld nog geen stap verder te zijn gekomen, geen informatie, ik ben eraan voor de moeite, de tijd en de kosten voor de verplaatsing, plus de ergernis hoe de belastingen werken, of beter gezegd niet werken, en uitpuilen van gefrustreerde ambtenaren die alleen maar in staat zijn om de kleintjes te ambeteren terwijl ze de grote vissen ongestoord in onze Belgische troebele wateren moeten laten zwemmen.
 
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck © -in eigen naam-.

Laatste update ( 02 maart 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.