Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16926499





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Van Rompuy : Vrije meningsuiting wordt zeer selectief toegestaan.
28 februari 2010
Alleen positieve kritiek over langeteenpolitici mag.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 709.700
Genk 28 februari 2010.

--- wijziging 17:15 28/2/10

Vele burgers in dit land hebben meer dan genoeg van de politici die de werking van het land gedurende vijftig jaar verknoeid hebben, voor één keer wil ik hier ter zake naar de vele lezersbrieven in  "De Standaard" verwijzen.

Aanwijsbaar gestoord.
De Leuvense demagoog, die óók van de Agusta affaire profiteerde, zei ooit over de auteurs van lezersbrieven in Het Laatste Nieuws : "Deze zijn aanwijsbaar gestoord". Daarmee bewees meneer Tobback hoe lang de teentjes van de politici wel zijn, Tobback zou beter moeten weten, maar de germanist heeft een vel als een olifant.

Lik op stuk.
Een politicus zoals de schuchtere Van Rompuy, die in België de koe niet bij de horens durfde te vatten, loopt weg naar een Europese job en ziet zijn gage fors stijgen. Hij is niet de eerste politicus die het Belgische zinkende schip heeft verlaten, óók niet binnen zijn partij de CD&V. Van Rompuy wordt nu op Europees vlak aangepakt en gaat als een kleuter bij de Vrt uithuilen, hoe kinderachtig, meneer Van Rompuy moet een échte man worden, hij had de Engelsen gerust, onmiddellijk tijdens het debat, op hun plaats kunnen zetten, lik op stuk geven. Ik zag Herman ooit tijdens een debat op Radio2 -Amerikaans theater-, ook dáár liet Herman zich door Frank Vandenbroucke ondersneeuwen, Van Rompuy kwam er nauwelijks aan te pas. 

Vrije meningsuiting bestaat, maar
is voor beoordeling afhankelijk door wie ze wordt verkondigd...
 

Krachtige politiek.
Wij hebben nood aan krachtdadige politiek en dito politici, geen broekjes die de katjes -de bevolking- in het donker -en in de geldbeugel- knijpen, zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden. Hebben we daarvan nu nóg geen voorbeelden genoeg?

13:49 28/2/10
Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 28 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.