Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933915





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Justitie Leuven : Hoe groot is de politieke invloed?
20 februari 2010
Deze redactie bezit aanwijzingen dat er politieke invloed is.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 707.000
Genk / Leuven 20 februari 2010

Deze redactie heeft al vier dossiers in bezit waarin telkens weer aanwijzingen voorkomen dat er te Leuven politieke invloed moet zijn, ook enkele advocaten wijzen in die richting.

Caféklant.
In één dossier bevestigt de Hoge Raad voor de Justitie dat de Procureur des Konings van Leuven wel eens op cafébezoek gaat bij een politicus die in Wezemaal een "Volkscafé" uitbaat, maar volgens de Procureur des Konings te Leuven -Ivo Carmen- wordt daar niet over dossiers gepraat, toch komt dat ongeloofwaardig over omdat die politicus én burgemeester op een te vriendelijke manier die Procureur voor irrelevante zaken aanschreef. Diezelfde politicus had de hand in een veroordeling van iemand die hem een ludieke e-mail had gestuurd. Opnieuw dezelfde CD&V politicus blijkt het justitiehuis te Leuven plat te lopen.

Speurder.
Morsum Magnificat heeft reeds in 2008 bericht over het feit dat een speurder te Leuven met zijn overste in de clinch lag, zelfs naar de Arbeidsrechtbank dreigde te stappen.

Geen onderzoek.
Er zijn ook veel vraagtekens omtrent het feit, dat het Parket zaken gewoonweg niet onderzoekt, zelfs op verzoek van advocaten niet wil onderzoeken, maar de zaak gewoon naar de Correctionele Rechtbank verzend, op die manier is het Parket er vanaf, óók minstens twee dossiers tonen dat aan.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 20 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.