Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933920





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Begijnendijk : 17 jarige uit gemeente betrokken bij vandalenstreken.
15 februari 2010
Parket Leuven : Bel volgende week nog eens terug.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 705.400
Genk / Aarschot / Begijnendijk 15 februari 2010

--- wijziging 13:15  16/10/2010
In de Leuvensestraat te Aarschot werd tijdens het weekend door enkele vandalen, waaronder een 17 jarige uit Begijnendijk, nogal wat schade aangericht, veel persaandacht was er niet.

Gijzeling van werkwilligen.
We proberen via het Parket te Leuven meer informatie te krijgen maar het blijkt dat de heer Fonteyne deze week met vakantie is, “bel volgende week eens terug" klinkt het laconiek. Deze week is het blijkbaar weer "Generale vakantie", zij die willen werken worden gegijzeld door degenen die met vakantie zijn -sic-, dat is blijkbaar een algemene regel aan het worden, verlof "ok" maar laat degene die willen werken óók werken en laat de taken van degene die in verlod gaat, tijdelijk door anderen waarnemen.

Parket Leuven.
Vroeger werkte het Parket te Leuven met een accreditatiesysteem waarbij journalisten een toegangscode hadden - zoals Morsum Magnificat -, maar de informatie die journalisten daar konden rapen waren peanuts ofwel achterhaalde feiten. Vandaag kan iedereen op de website van het Leuvense Parket zien dat het laatste bericht in strafzaken dateert van 11 januari 2010.  Niet alleen journalisten die hun job écht doen, maar ook advocaten, stellen zich vragen over de werking van het Parket in Leuven.

Raad voor Journalistiek.
Op de website van het Parket van Leuven vindt u ook een link naar de RVJ, dat wil dus zeggen dat de Leuvense Justitie achter de werking van de pseudo Rechtbank Voor Journalistiek staat, toch oordeelde een Rechter in Brussel dat de RVJ zich als een "Rechtbank" opstelt en dat dat een taak is voor de rechtbank, de RVJ kreeg in kort geding dan ook ongelijk. Is het dan niet vreemd dat de Leuvense Justitie refereert naar een journalistenvereniging die bij de Rechter ongelijk krijgt?

Redactie Morsum Magnificat  ® Professioneel.
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 16 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.