Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933922





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Genk : Massahysterie, toortsen en bommetjes.
11 februari 2010
Politiek en sport gesteund door de pers, terroriseren de maatschappij.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 704.000
Genk 11 februari 2010.

Zondagavond 7 februari 2010 was het weer zover, de massahysterie kon zich weer manifesteren, ruim tweehonderd luidruchtige jongeren trokken met vlaggen, toeters, bellen, luide knallen, toortsen, vuurwerk, etc. door de Duinenlaan richting voetbalstadion van Genk.

Hinder.
Behalve het feit dat auto's overal te pas, maar vooral te onpas mogen parkeren, werd door een groep van een paar honderd jongeren de rijweg versperd, bovendien werd door de toortsen en het vuurwerk geluids- en rookhinder veroorzaakt, de verpakking van de uitgebrande toortsen werd gewoon op de straat gekieperd, er was dus verkeers- en geluidshinder, luchtverontreiniging en er was sluikstorten.

Genk Duinenlaan zondagavond 19:24u ...



.... vuurwerk, toortsen, oorverdovende knallen dat huisdieren uit schrik wegkruipen, alles mag en alles kan, óók in Genk ...

Bij de aanloop al deels gemaskerd ...



.... verbergt duidelijk iets onder de jas ...

Politie.
De sliert kabaalmakers werd gevolgd door een 8- tal agenten en een minibusje van de lokale politie, maar voor de resem overtredingen hadden ze -uiteraard- geen oog-sic-. Tussen de jongeren waren er die al van meetaf hun gezicht deels dienden te verbergen en duidelijk ook voorwerpen onder hun jas verborgen. Dat er dan later in het stadion zaken gebeuren die niet kunnen, hoeft dan ook niemand te verbazen, het politiek gedoogbeleid zal nog voor veel narigheid zorgen, een volk kiest haar leiders, eigen schuld, dikke bult. Wat ons betreft mag de massahysterie hun arena's, met dure over het paard getilde voetbalstieren, met de grond gelijk maken. In Genk is er in ieder geval een gigantisch gedoogbeleid richting allochtonen die behalve bij het voetbal, maar weinig aan publieke bijeenkomsten deelnemen en, zoals ook in Brussel, stilaan eigen wijken creëren.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel.
Erik Verbeeck
  © 

Laatste update ( 11 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.