Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933922





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Diabetici met minimum inkomen kunnen gratis VDV lid worden.
08 februari 2010
Gratis lidmaatschap moet ieder jaar opnieuw worden aangevraagd.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 703.100
Genk / Gent 8 februari 2010.

Personen met een minimuminkomen en tevens ook diabetespatiënt, kunnen een gratis lid worden van de Vlaamse Diabetes Vereniging -VDV- en daardoor toch van enkele voordelen  genieten.

Geen publiciteit.
Het is zeer vreemd dat de VDV geen publiciteit maakt rond het feit dat personen met een laag inkomen, gratis lid kunnen worden, wij vragen ons af waarom? Daarvoor kan er volgens deze redactie -en anderen-slechts één reden zijn : "geldgewin". Het zijn juist diegenen die het niet kunnen betalen welke financieel geholpen moeten worden, dat past perfect in de taak van de VDV.

Administratie.
Waarom moeten diabeten, die het met minder financiële middelen moeten stellen, teneinde hun rechten te bekomen, steeds en niet aflatend in de pen klimmen, met alle kosten eraan verbonden. Waarom kan de VDV hun zelf opgelegde administratieve voorwaarden niet zelf invullen door die leden zelf een briefje toe te sturen?  In de  periode dat een lidmaatschap vervalt, stuurt de VDV wél een verzoek tot betaling, dat kan dus wél,  de VDV is dus alert indien het over "hun" inkomsten gaat, misschien té alert?

Dankjewel.
Om te voorkomen dat de Directeur van de VDV het niet zou waarderen dat ik “publiekelijk” geen “dankjewel” zou hebben gezegd, wordt nu met de brief van  26 januari 2010  het dankjewel publiek gemaakt

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©
Gratis VDV lid

Laatste update ( 09 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.