Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933922





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Lummen : Brand in gebouw langs E314-Update2
06 februari 2010
Automobilist signaleert merk nabij verkeerswisselaar te Lummen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat: 702.400
Genk / Lummen 6 februari 2010.

--- Update 2 11:40 8/2/10
De uitleg van Hendrik V. van Die Outside Adventure is verschillend van K. die het terrein nog gebruikte voor paintballoefening, maar dat heeft wellicht niets te maken met de brand, of toch?

--- Update 1 12:20 6/2/10
Volgens de burgemeester van Lummen Luc Wouters noemt men die omgeving de Molense Berg, er zijn daar al de laatste tijd al meer branden geweest zegt de burgemeester.
Deze redactie achterhaalt dat het terrein eigendom zou zijn van een Golfclub, een vereniging uit Kortrijk -DOA- daar paintball spelletjes organiseert.  De laatste gebruikers mochten daar wegens de werken aan het rondpunt te Lummen niet meer oefenen. Het "huisje" werd tijdens die oefingen gebruikt om een paar stoelen en een tafel te plaatsen, maar die werden weggehaald wordt ons gezegd.
--- einde update 1

-6 Februari-zaterdagmorgen, rond kwart voor zeven signaleert een automobilist die uit de richting Leuven kwam en dan de E314 te Lummen richting Genk reed, een brand in een gebouw dat vlak naast de autobaan ligt.

Afgelegen "Boshut?" uitgebrand.



De locatie was voor de brandweer moeilijk bereikbaar, er diende over een lengte van ongeveer 100m brandslangen te worden uitgelegd.

Boshuisje.
Wegens werken aan de afrit Lummen ondervond de brandweer van Heusden Zolder moeilijkheden om de plaats van de brand te bereiken, uiteindelijk bleek zelfs dat het niet mogelijk was om met een brandweerauto tot vlakbij het boshuisje te rijden en slangen dienden te worden uitgerold.

Leeg.
Het gaat om een soort Boshuisje dat op het terrein van een paintball club ligt, het is niet bewoond en quasi leeg, hoe de brand is ontstaan is niet gekend, misschien is het gebouw toch nog gebruikt als een liefdesnestje?

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
Erik Verbeeck ©

Laatste update ( 08 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.