Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933925





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Burgemeester Thielemans -PS- weigert N-VA jongeren te ontvangen.
04 februari 2010
Verregaande arrogantie nogmaals bewezen.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 701.900
Brussel / Genk 4 februari 2010

Om het wanbeleid inzake de veiligheid in Brussel aan de kaak te stellen voerde Jong N-VA vanmiddag actie op de Grote Markt in Brussel. Deze actie werd ondersteund door Jan Jambon -N-VA fractieleider in de Kamer-, N-VA Kamerleden Ben Weyts en Els De Rammelaere en Brussels parlementslid Paul De Ridder.  

Arrogantie nogmaals bewezen.
De arrogantie van de PS-burgemeesters in Brussel werd vandaag nog maar eens bewezen. PS-burgemeester Thielemans weigerde immers om Jong N-VA voor een gesprek te ontvangen. De aanwezige parlementsleden van de N-VA werden wel ontvangen, maar dan door de kabinetschef van Thielemans. Bovendien weigerde die ook maar één woord Nederlands te spreken. Jong N-VA-voorzitter David Manaigre: “Dit zegt veel over de arrogantie van de Brusselse machthebbers. De Vlamingen zijn voor deze PS-baronnen blijkbaar van geen tel.”

Fait divers.
Jong N-VA en Kamerlid Ben Weyts begrijpen niet dat de Brusselse politici de bevolking en ook de politieagenten in Brussel zo aan hun lot overlaten en zich blijkbaar totaal niet ongerust maken over hun veiligheid.  Dat de Brusselse PS-burgemeesters Freddy Thielemans en Philippe Moureaux de gewelddadige feiten van de afgelopen week afschilderen als “des faits divers”, pikken wij niet, zegt Jong N-VA voorzitter David Manaigre en dat de federale regering het ondertussen nalaat om op een redelijke termijn doortastende, structurele maatregelen te nemen, pikken we al evenmin. Dat de Franstalige partijen er ondertussen alles aan doen om de problemen te minimaliseren en zelfs te vergroten door een verdere versnippering van het politionele landschap in Brussel, is helemaal de schande voorbij.

N-VA jongerenactie op de Brusselse Grote Markt

Nultolerantie slag in het water.
Deze regering wekt bij de bevolking de illusie dat er door de invoering van nultolerantie en snelrecht meer delinquenten gestraft zullen worden wat volgens Ben Weyts allemaal mooipraterij is omdat, zo lang straffen onder de drie jaar in dit land niet worden uitgevoerd, de invoering van nultolerantie niet meer is dan een slag in het water.  Jong N-VA en N-VA vragen deze regering dan ook prioritair een einde te maken aan de straffeloosheid die vandaag heerst in ons land, immers wat baat het als zelfs de kleinste overtreding bestraft wordt met een PV als de uitgesproken straffen tóch niet uitgevoerd worden.  Jong N-VA en N-VA willen voor het invoeren van nultolerantie eerst 100 procent garantie dat elkeen die veroordeeld wordt zijn straf ook effectief uitzit.

Bron : N-VA
Bewerking : jvds

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
JVDS ©

Laatste update ( 04 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.