Gebruikersnaam

Wachtwoord

Onthouden

Wachtwoord vergeten?

Aantal Bezoekers
16933925





Laatste artikelen
Persbericht MM22071042
Persbericht MM22071042
Belfius bank: Al de hele dag technische problemen met internet bankieren.
Andy Vermaut in het vizier van Morsum Magnificat-Update1
Brandweer Tienen: Kapitein op het schip van de burgemeester.
Tongeren : Dak vat vuur bij uitvoering werken-Update1
04 februari 2010
Even paniek door grote rookontwikkeling.

Paginabezoekers website Morsum Magnificat : 701.900
Tongeren : Genk 4 februari 2010

--- Update 1 16:50 4/2/10
Gerry B. van de firma Polydak uit Lommel reageerde op vragen van deze redactie dat de hoofdaannemer Heymans kan bevestigen dat Polydak in orde was en zoals vereist twee blusapparaten bij de werken had opgesteld, helaas heeft hout aan de buitengevel -spouwmuur- vuur gevat, daar konden wij niets tegen doen zegt Gerry die ons eerst als sensatiejournalisten bestempelde, maar de werfleider had het snel door dat deze redactie niet op sensatie belust is, wel op arbeidsveiligheid.
 
Rond 10.30u. werd de brandweer van Tongeren opgeroepen voor een brand aan de Clarissenstraat 6 waar werken werden uitgevoerd aan de dakbedekking. Bij het werken met een brander vatte de onderliggende houten bedekking vuur. De betrokken arbeiders trachtten nog om zelf het vuur te doven maar dienden toch de brandweer op te roepen.

Geėvacueerd.
Het gebouw aan de Clarissenstraat nr 6 bestaat uit op de benedenverdieping winkels met daarboven appartementen, de aanwezigen in zowel winkels als woningen werden voor korte tijd geėvacueerd en opgevangen in de rechtover liggende sporthal. De brandweer had het vuur snel onder controle en kort na de middag mocht iedereen weer naar huis.

Redactie Morsum Magnificat ® Professioneel
jvds ©

Laatste update ( 04 februari 2010 )

© 2005-2008 Morsum Magnificat Professioneel ® - Alle rechten voorbehouden.